Burcag Herkese merhaba ☺️ Bebeklerinize alışveriş yaptığınız kaliteli, güzel ve uygun fiyatlı bebek alışveriş siteleri var mı ? Olanlar aşağıda paylaşabilirse çok sevinirim :) Malum kış geliyor hepimiz faydalanalım 😊
bahtnurr1 Burcag ya bence yine en uygunu ebebek instada çok sayfa var ama yani fiyat olarak çok da değişmiyor hemen hemen aynılar , birde problem olunca en azından iade yapabiliyorsun 😊
polyanne Burcag lcw ebebek minicity enucuzbebekmarket bunlar benim şimdiye kadar alıp memnun kaldığım yerler kaliteleri de güzel
Burcag bahtnurr1 evet bende o cok sayfakara baka baka kafam karıştı fakat e bebekteki ürünlerin modelleri de pek cezbetmiyor sanki :)
bahtnurr1 Burcag ay çok güzel şeyler var da çabuk bitiyor 😊minicitystore ,bebella.n.t , ilkim_bebe ,bebelon_ , enucuzbebekmarket , bebecimo , bebelercee sayfalarına bakabilirsin o zaman canım 🥰
mutlugebeee Bebi1307 hiç alışveriş yaptınız mı ordan kalitesi nasıl? Ben henüz ordan bir şey almadım da🙏🏼
DeryAlbayrak26 bahtnurr1 şu Bella.n.t bağımlısı oldum kadının konuşması falan çok içten çok de güzel ilgileniyorlarmiş bende takipteyim sadece benim bebeğim erkek olacak masa da o tarafta da her storyisinde başka kıyafet var mı baakmaktan yoruldum hepsini çekip atsalar rahatlicam şimdi birine bakıyorum diğeri güzel geliyor alayım diyor yine güzel çıkarsa diyorum haha
Burcu123456 Merhaba bende www.melomio.com dan alışveriş yaptım hiç bir problem yaşamadım güzel modelleri de oluyor önerebilirim. https://www.melomio.com/