Damla-Ata Zehra190614 33+0 haftalık olduk çarşamba günü oldum ilk dozumu doktorumun önerisiyle . Ağrılarım var grip gibi geçiriyorum umarım çabuk geçer 🙏🏻🥰
Elif0712 Zehra190614 bnde iki sinovac bi biontec dun oldum saddce kolum agriyor o kadar 21 haftalik bebegim
Ozgrrr Damla-Ata ayyy Bnde 2 sinde oldum ama 2.aşım bana yan etki yaptı kol ağrısını geçtim sabahtan geceye kadar şiddetli bir baş ağrısı geçirdim. Çok zordu
Marinora 16 ve 22.haftalarda doktorumun önerisiyle oldum. Kol ağrısı dışında yan etkisini görmedim, hepimize şifa olsun kızlar🙏
Zehra190614 Zehra190614 Marinora bende 14. Haftamda oldum doktorum sorumluluğu bana bıraktı. Doğduktan sonra bebekte herhangi bir sıkıntı olur mu bilmiyorum size doktorunuz bununla ilgili bişey söyledi mi acaba ?
Ozgrrr Zehra190614 ben yaptırdım ilkini 17+1 de 2.sini 20+5 de yaptırdım 2.sini 4 hafta 1 gün geçti öyle
Seyma_88 Haftada oldum biontec biraz sancılı iki gün geçirdim yan etki olarak sonra hiç bir şeyim kalmadı şu an 15 haftaligim
Damla-Ata Ozgrrr bendede baş ağrısı, halsizlik vücut sızısı yaptı, parol içiyorum limonlu ballı su takviyesi yapıyorum dinleniyorum bakalım ne zaman geçicek ☹️
Ozgrrr Damla-Ata valla parol 2 kere içtim forumda sordum da içilebilir diye cevap verdi bir anne sağolsun
Hilalkhrmn417 Zehra190614 benim hamile olduğumdan haberim yoktu aynı zamanda soğuk algınlığı geçirdim aşı olduğumda bir sorunla karşılaşmadım çok şükür 🤗
Damla-Ata Ozgrrr geçmiş olsun 🥰 evet içebiliyoruz ama süreklide içmek istemiyorum günde 1 defa çok ağrılı hissedersem ancak içiyorum