Balanneee 6+6 haftalık hamileyim haftaya gidicem kalp atışlarını duymaya hiç mide bulantım yok çok korkuyorum acaba kalp atışı yok mu diye
AselMavi Balanneee kız saçmalama kendini korkutma böyle 😃 herkeste bulantı olcak diye bişey yok streeeessssss yok panik yoooookkkkkkk 👍🙏
Duygucesur Balanneee mide bulantısıyla alakası yok ki , benim de hiç bulanmadı 25. Hafta gibi bulandı sabahları o kadar şimdi 37+2yiz Allahın izniyle içinizi ferah tutun 😊
Tazeeanneee Balanneee canım içini ferah tutsana sen herkes aynı olmaz ki ben 27 haftalık hamileyim mide bulantısı hiç yaşamadım inşallah sende yaşamazsın zor oluyor diyorlar çünkü
Ftsolgn Balanneee bence Allah’ım şanslı kulu olduğun için sevinmen lazım 😁 bulantın olmadıgi için. Kalp atışını duymazsan da hemen karamsarlığa kapılma,bazı bebislerin ki geç duyulabiliyor🤗 gönlünü ferah tut umarım her şey gönlünce olur
Selin12- Balanneee mide bulantısı herkes de olacak diye bir şey yok inşallah hiç bir zaman da bulunmaz çünkü çok kötü bir durum
Balanneee Benim bu 3. Hamileliğim diğer ikisinde oldu bunda olmayınca biraz korktum doğrusu. Hepinize çok teşekkür ederim 🌸
Fadikb Balanneee 29 haftalık hamileyim bir kere bile midem bulanmadı canım 😂 herkeste olacak diye birşey yok ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti nede aşerdim 😂 korkutma kendini yani hayırlısıyla duyarsın inşallah miniğinin kalp atışını 🙏❤️
Hilalmsluu Balanneee korkacak hiç bişey yok canım 21+4 benimkisi bu zamana kadar ne miğde bulantısı ne baş dönmesi yani kısacası hamileliğe dair hiç bir belirti yaşamadım sadece son zamanlarda bi bel ağrısı oluyor o da çok nadir ve bebiş de gayet sağlıklı sen bu şekilde içini karartırsan olmaz 🌸
Beyzanuraslan Balanneee ben bulantı hiç yaşamadım ama şükür kalp atışını duyduk onunla bağlantısı yok canım 🥰