Akoalalover Bir yanım gitmek istiyor ama virüsten korkuyorum. Bi de fiyatlar heryerdeki gibi diyolar artık uygun değilmiş. 3 sene önce gitmiştim nerdeyse ama toplu alılveriş olunca indirim yapıldı. Çeşit de güzeldi. Kararsızım ya gitmeye değer mi ki?
lentil Akoalalover bende düşünmüştüm sonra buradakiler baktm ki orda da fiyat yüksek dediler gittim e bebekten aldm ki e bebek te indirim yakalaynca gerçekten ucuza geliyor
Almi4134 Akoalalover ben de duydum ama gidip bakmadım nasılsın yer acaba .. vakalar konusuna gelevek olursak hic mi evden çıkmayacağız :) hep de intetnet alışverişi olmuyor
AselAslan Akoalalover ben gittim geçen hafta hafta içi gitmiştim sakindi boştu kalabalık yoktu ama fiyatlar heryerle aynı bence gerek yok
Erceyl Akoalalover 3 hafta oldu gittim çok çeşit yok eskisi gibi yeğenime baktık hem fiyat olarakta pahalı sonra internetten aldım kışlıklar çıkmış pijamasini bebek içinde bı kaç şey baktık. O kadar kalabalığa girip risk aldığım için pişman oldum.
Akoalalover lentil bol çeşit falan var diyince gitmek istemiştim ama vakalar harbiden çok artmış ya 🥺
lentil Akoalalover evet ya aynen öyle doktorum bana yürüyüş için bile çok çıkma dışarı ortalık çok kötü dedi.
Orsta Akoalalover valla ben havuzlu handaki magazalarin instagramina baktim, dediginiz gibi suan fiyatlari her yerdeki gibi uygun degil hic
zeytinkiz Akoalalover Haziran başında gittim. Evet fiyatlar da cok bişey oynamıyor 4 katı da gezdim fiyatlara baktım. 1 dükkana girip toplu alısveriş yaptım 300-400 TL kadar indirim yaptı. Kaliteleri ve modellerin ceşitliliği cok fazla benım o hosuma gitti hiç bir yerde görmediğim modeller vardı ben memnun kaldım. Bana da gitme gerek yok dediler ama içimde kalmasın diye gitmiştim iyi ki de gitmişim 🤭
zeytinkiz Akoalalover Bende kararsızdım gitmezsem içimde kalacak değişiklik olur hemde dıye gittim ne kaybedeceksin en fazla almadan gelirsin. Ben erken gitmiştim 10:30 da oradaydım kalabalık yoktu hafta içi. 1 de falan kalabalkklaşmaya başlıyor ona dikkat edebilirsiniz. Koronadan cekınıyorsanız 🤗😇