Umutipek Arkadaşım her ay dip boya yaptırdı hamileyken cocuktada hiç bir problem olmadi organik boyayla boyatti.ama ben daha cesaret edemiyorum
Nesomer [bilinmeyen] bende 3 aydan sonra başladım kendim boyuyorum. Kuaförler hamileyim organik boya olsun deyince 200₺ istiyorlar. Watsonsda Naturtint var 42₺ ben kullandım tavsiye ederim kampanya zamanına denk gelirseniz 29₺ oluyor
inci_f BEn de 30 yada 32.haftama kdr bekledim cok emin degilim ama bitkisel boyayla boyattim. Boyadan ziyade acik tonlarda kullanilan acici ve o boyanin kokusunun solunmasi zararli diye biliyorum...
zeynopd 32. haftamdayım dün boyattım bende kuaförde. organik boyayla. naturals gibi bişi dedi. hiç yakmadı saç dibimi ve kokusu bile yoktu. ektra bi de yumuşaklık ve parlaklık verdi hatta. ombrelerim vardı ve inanılmaz kötü bi renk olmuşlardı. beyazlarımda cabasıydı. aynaya bakmak istemiyodum. doğumdan sonra da hemen boyatmaya vakıt bulamayacağım için doktoruma danışıp boyattım valla.
zeynopd Umutipek ilk defa boyattım. inan öyle dolaşmaktan iyidir. 10 günde eski haline dönmez herhalde. haftaya durumu bildireceğim :)
inci_f Umutipek benim 4-5 hafta oldu akmadi... beyazlarim falan da guzel kapandi acikcasi ama renk te onemli tabi, ben kendi orijinal rengime boyatmisTim ✌️
Etak86 Bende 3. Aydan itibaren phyto organik boya ile saçımı boyadım 8 haziranda kızım doğdu ve çok şükür bir sorun yaşamadım bu arada doktorum organik boya ile boyayabileceğim söylemişti.
Umutipek inci_f arkadaşımdan biliyorum siyah boyatiyordu genetik beyazları var diye 2 haftada kahveye dönüyordu sacları.o yüzden endişeliyim hem daha pahali hemde cabuk akarsa yazık olur
Etak86 _RainBow Doğum ücreti 6000 tl idi ancak benim özel sağlık sigortam olduğu için herhangi bir ücret ödemedim
deletedmom209 [bilinmeyen] ben 2 kere boyattım doktorumun izniyle 7 yi geçtik sorun yok dedi 14. Haftada boyatmıştım bide
Gozdemm Bende 23 haftalikken boyattim artik cok kotu hissesdiyodum kendimi ama çevremdeki bayanlara sordum hepsi hamileyken boyatmis