Zeyybulutt Merhabalar 5 haftalık hamileyim doktorum yaptığı testlerde idrar enfeksiyonum olduğunu söyledi ve antibiyotik verdi. Biri cefax ve biri fitil olan Gyno-lomexin. Kullanan var mı bi yan etki yaptı mı sizce kullanmalı mıyım 😔
Gozzdde Zeyybulutt bende hamileligimin basindan beri enfeksiyonla mucadele ediyorum malesef ki cok ilac kullandm ama gecmedi suanda hala var ama yapacak bisey yok cocuk dogana kadar da devm edicek bende sanirim. Sizin insallah gecer ilaclarla doktorunuz verdiyse korkmanza gerek yok bebege zararli bisey vermez
ilkgebelik123-_ Zeyybulutt fitili ben ilk defa dün kullandim aynısı çok zor kullandım 15 dk falan yattım ama kalkınca erimiş dışarıya beyaz süt kesiği gibi çıkmış çok yaktı çıkan siz siz olun gece yatmadan önce kullanıp öyle uyuyun banada aynısını verdi birinide bugün kullancam öyle yapicam
Sita3434 Zeyybulutt kullandım fayda etmedi 2. Yi kullanıyorum su an ihmal etmeyin tedavinizi enfeksiyon riskli
Zeyybulutt ilkgebelik123-_ günde iki defa verdi mecburen biri işe gitmeden önce yapıcam 😓😓 inşallah sizde bi an önce atlatırsınız
Gozzdde Sita3434 evet benimde surekli lokosit 3 cikiyor ama idrar kulturunde ureme olmuyor ilacta kullandim faydasi yok