Haticecakirr Ayseee4238 merhaba ben de Kayseriliyim doğma büyüme buradayım 🌸 37+ haftalık hamileyim kızım olucak inşallah normal doğumu bekliyoruz günümüz belli değil canı ne zaman isterse 🤣 Hüma Mehmet Cahit Gözüakçaya gidiyorum 🌸
Ayseee4238 Haticecakirr yakınmış haftamız bakalım INS bizimkide normal gözüküyor şuan salı günü çatı muayenesi olcam o zaman netleşecek. O doktorun isminide duydum bikac kişiden iyi bı doktormusm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ins 🤲
muallimehanimmom5 Haticecakirr merhaba 😃 doktorunuzdan memnun musunuz 27. Haftam bitiyor daha karar veremedim nerede Doğum Yapacağıma Hüma ya da gittim tekden e de doktor araştırıyorum 🙂
Haticecakirr Ayseee4238 amin inşallah cümlemizin 🌸 doktorum Çatı muayenesi yapmadı 🤷♀️ Yapıp yapmayacağı hakkında bir bilgim de yok malesef 🤷♀️
metehaninannesiii Ayseee4238 bende 37+5 haftaligim memorial ülkü aksoy hocaya gidiyorum bel agrilarim var ve geceleri elllerim asiri derece de sisiyor uyutmuyor o derece benim de oglum olacak inşallah metehan’im 💙
Mervexxxx metehaninannesiii ülkü aksoya b nde gitmeyi düşünüyorum bilgi verir misiniz nasıl biri? Normal doğum taraftarı mı?
Birmelekannesi_38 Mom566 Ertuğrul şen e gidiyordum çokta memnundum ama tayini çıkmış şimdi de öneri ile Hüseyin Azer Yılmaz’a gideceğim ayın 15 inde
Mustafayigitinanesii Burcu388 evet çok memnunum ikinci gebeliğim bu ilkinde de ona gitmiştim 30 haftalık gebeyim ama suan covid oldum dualarınızı bekliyorum 😔
Gamzeblt Ayseee4238 39+2 kartal erciyese gidiyorum bende ankaralıyım eşimin işi için yahyalıya geldik
Merveikratanem Taze_hamis Rabbım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Mehmet ak iyi bir doktor tabi benim ilk tercihim Hüseyin Aksoy o olmazsa Mehmet ak başka doktora gitmiyorum
Taze_hamis Merveikratanem aynen canım Mehmet ak tan bende çok memnunum 🙏bebeklerimiz iyi olsun hep iyi haberlerini alalım inşaAllah 🙏🙏🙏