Selin12- Hamileyken mısır püsküllü icemek zararlı olurmu malum çoğu bitkileri kullanamıyoruz bilgisi olan cevap verebilirse teşekkür ederim
Pirayeada Selin12- içmeyin ben kızılcık suyu içiyordum enfeksiyonu geçirdi ama erken doğum yaptım. Yine de belli değil ama böyle şeyler içmeyin
melekkizim_00 Selin12- ben böbrek taşı düşürürken çok çok iyi gelmişti ama hamile değildim o zaman, bir eşkina balığı varmış ondan bir taş çıkıyormuş bir tarif vardı çok etkili diye duymuştum onu bir sorun doktorunuza isterseniz
Selin12- ay-se idrar yolu enfeksiyonu böbreklerime sarmış üç sefer antibiyotik kullandım ama fayda etmedi oyuzden sormuştum
ay-se Selin12- kaç haftalık gebesiniz ? Böbrek kumu düşürürken bende kullandım mısır püskülünün suyunu çok iyi gelmşti
Pirayeada Selin12- limon böbrek için iyi günde yarim limon suyu suyla için doktorunuza sorun ben sordum sorun yok içebilirsin dedi
Selin12- Pirayeada ben düşük tansiyon hastasıyım normalde şuanda tansiyonum sürekli düşüyor bir sıkıntı olusturur mu limon suyu peki
ay-se Selin12- allah alla baya çok o halde gerçi böbrekleri de sardı diyorsunuz . Doktorunuz ne diyor bu konuda ?