Timaa91 Merhabalar kızlar , İzmir de doğum için önebileceğiniz uygun ücretli hastane ve doktor var mı ? Memnun kalan ? Yardımcı olursanız sevinirim ..
BabyBabyy01 Timaa91 en uygun hayat hastanesi vvardi oda malesef tüm doktorlar karataş hastanesine geciyo
Ebruuuli Timaa91 ben ilk oğlumu özel sada hastanesinde doğurdum kızımıda bu hastane de dogurcam insallah 3500 tl doğum ücreti
Nihanus Timaa91 çınarlı doğum hastanesi 3.950 tl. Ben ilk bebeğimi karataşta doğurdum hiç memnun kalmadım karataşı tavsiye etmem. Çınarlı komple doğum hastanesi annem bile orda doğum yapmıştı yani aşırı lüksü yok ama temiz güzel paracı değiller
Timaa91 Ebruuuli doktor için mi bu söylemiş olduğunuz ücret , yoksa hastane ücretiyle beraber mi ? Toplam mı ? bazı yerlerde doktor ayrı , hastane ayrı ücret talep ediyormuş o yüzden sordum ..
Elisa2022_ Ebruuuli bnde sadada ızmır menemen dımı gıttıgınız hastane bnde orda yapmayı düşünüyorum ama gıttıgım doktor yok onerebılecegınız doktor varmı acaba 🙋
Timaa91 Nihanus bahsetmiş olduğunuz ücret , hastane ve doktor ücreti beraber mi toplam yoksa hastane ayrı , doktora ayrı ücret mi ödemesi yapıyoruz ? bazı yerler öyle ayrı ayrı alıyormuşta ondan sordum ..
Ebruuuli Timaa91 ayrı bir ücret almıyorlar 3500 tl doğum için muayene ücreti 165 tl olması lazım ayrı ek olarak ücret ödemedim ben
Nihanus Timaa91 o dediğiniz kendi doktorunuzu hastaneye götürdüğünüzde oluyor mesela özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorsanız ona ayrı hastaneye ayrı ödeme oluyor. Bu benim dediğim komple ücret hastanedeki doktorlardan herhangi birini tercih ettiğinizde 3.950
Timaa91 Nihanus çok teşekkür ederim , peki Çınarlı kadın doğum hastanesinde sizinde daha önce gittiğiniz ve bana önebileceğiniz bir doktor var mı ? paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻
Nihanus Timaa91 rica ederim daha geçen gün reşat bozoklara gittim çok iyi güven verdi bana boş konuşmuyor şak şak söylüyor gerekeni. Öyle on saat sırada beklemedim karataşta çol bekliyordum ve herşey on dkda bir vezneye git para öde banka gibiydi karataş. Çınarlı idrar tahliline bile para almadı valla ikili test biolaba gidiyormuş 125 lira. Gidip biolaba yaptırsanız 250 düşünün.
Ebruuuli Elisa2022_ benim de oğlumu doğurduğum zaman bi doktor vardı hatice hanım oda başka hastaneye gitti malesef bende henüz hastaneye gitmedim doğum öncesi bi kaç defa gidip doktorumu belirlemek istiyorum
Dlkkoge Elisa2022_ fügen hanım çokilgili tavsiye ederim bende ona gidiyorum şuan ve özlem hanım var ondanda çok memnun olan var