Gizem93 15.haftama girdim ama göbegim hala dümdüz sadece arada sırada hafif gaz şişkinligi oluyor ama ilk hamileligim heves ediyorum öyle belirgin göbekli olmaya🤭 sizin kaçıncı haftanızda belirgin olmaya başladı 🤰🏼
Ayseee4238 Gizem93 Valla tam olarak ne zaman viktigini hatırlamıyorum ama 16haftalikken falan millet 6 aylık hamileyim sanıyordu karnım kocaman çıkmıştı.
Handan_65 Gizem93 Bende 15 +2 çok net olmasada dikkatli bakan göbeğimi görebiliyor bende bekarken de gobegm varfi gerçi 4 kilo verdim ama şimdi geri almaya basladim
Gizem93 Ayseee4238 Hatta gebelik psikolojisi işte acaba bebegim iyi beslenemiyor mu yediklerim yetmiyor mu kücuk mu kaldı diye dusunuyorum halbuki bununla alakasi yok biliyorum ama bu psikoloji cok farklıymıs ya😃
Ayseee4238 Gizem93 aynen canım alakası yok benden 5hafta önde olan arkadaşlarım vardı şimdi doğum yaptılar hiç hamile gibi değillerdi minicik karınları vardı benimki kocaman bünyeye göre değişiyor.
Gizemnurrr İlk gebelikte 6 aydan önce belli olmaz benimde öyleydi niye belli olmuyor deyip duruyordum sonra cikti😁
birsusamtanesiydin Haftalarda belirginleşmeye başladı . Ama bazı kıyafetlerde çok belli olurken bazılarında salaş olanlarda belli olmuyor . Bence bugünlerin kıymetini bilmek lazım karın büyüdükçe özel bölgenin tüylerini alırken bile zorlanıyorsun tam büyümediği halde durum bu şekilde 😂
minnosanasi Gizem93 5 ayi doldurdum 6 ya giriyorum hala karnım çıkmadı 😄 4 kilo kadar aldım ama kotlarima bile giriyorum hala şükür 🙏 böylesi daha iyi gerçekten en azından kimseden yardım almadan her işimi görebiliyorum 😊😊
denizinannesi12 Gizem93 14+4 olruk bugün karnım baya bi belirdi 2 hafta önce dümdüzken şimdi aynaya baktığımda inanamıyorum böyle birden çıkmasına.