Flower106 Selamlar 26+3 bugun. Kontrolüm vardı, bebeğin kafasının 10 gün ileride oldugu soylendi, sağlığına dair olumsuz bşr durum yok cok sukur . Ancak by durumda olup normak doğum yapan var mı? Varsa tecrübelerinizi yazar mısınız?
YuvarlanamayanPandaa Flower106 ilk oğlumda 2 hafta ilerdeydi kızımda iki hafta ilerde koca kafalılar bizimkiler 😂 saglık açısından hiçbir sorun yok eşiminde kafası büyük yanı öyle abarto olarak değil ama normal doktorum diyor bir koca kafa saha geliyor diyo gülüyor
Nur06sena Flower106 Benim bebiş de 2.5 hafta ilerde. Doktorumuz bana benzediğini söyledi. Koca kafalıyız biraz 😁
nevamm1 Flower106 benimki 2 hafta ilerde doktorum bir sorun olsa soylerdi kendisi çok detaycıdir çünkü gayet sağlıklı bir bebek olduğunu söylüyor.
Zeyyyn Flower106 benimkide 2 hafta önde gözüküyor ama doktorum normal doğuma engel vs demedi genetik çekmiş bize 🤣
Flower106 Zeyyyn FFlower106birkaç saniye önce Yaa benim eşimde yabancı, ondan geliyor sanırım genetik🥲 ben normal doğuma teşkil eder miyim endişesine girdim. Cunku umarım normal olur diye bir temenni de bulunuversi kendisi, cAnım buna sıkıldı🙄
Flower106 Yaa benim eşimde yabancı, ondan geliyor sanırım genetik🥲 ben normal doğuma teşkil eder miyim endişesine girdim. Cunku umarım normal olur diye bir temenni de bulunuversi kendisi, cAnım buna sıkıldı🙄
Zeyyyn Flower106 olmaz canım inşallah bende çünkü normal istiyorum belki biraz yırtık biraz fazla dikişimiz olur olumsuz düşünmemek lazım 😊
Lale29 Flower106 benimde öyleydi doğurdum kafası hafif büyüktü hatta çocuk doktoruna da gösterdik gerekli filmleri çekti normal dendi için rahat olsun sıkıntı etme dert edinme yani
Serap_kartal5 Flower106 benim ilk doğumumda oğlum iki hafta önde gidiyordu iri bebek dedi ve normal doğum yaptım hatta 4.650 kilodu ile çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı
Flower106 Serap_kartal5 oh maşallah cok sevindim inşallah oylemolur bizimde.. normal doğum için yapılacak seyler merdiven cıkma filan dimi?
Flower106 Serap_kartal5 her gün muhakkak yürüyorum, cok kilo da almadım aslında ancak normale teşkil eder mi bu durum onun endişesi bu.. birde doktorumda sezeryanci mi onu da anlayamadım🥲
Serap_kartal5 Flower106 çatı muayenesinde eğer çatın müsaitse ve çocukta bir sıkıntı olmazsa normal doğuma teşvik eder.Çatın darsa sezeryan olman gerektiğini söyler .. Şuan kaçıncı aydasın kendini böyle şeyler için üzme dua et Rabbim o yolda hiç bir anneyi yanlız bırakmaz🙏 Sakin ol dua et bebeğinle konuş o ne kadar mutlu olursa doğumun o kadar kolay olur 🙏🥰 pozitif ol yürüyüş yap ve bol su 👍🙏
Serap_kartal5 Flower106 canım ben oğlumu doğurmadan önce İnan herkes sen kesin sezeryan yaparsın normal olmaz ve bu kiloyla doğum yapamazsın diyorlardı ama hiç kimseyi dinlemedim kendi bildiğimi yaptım.Hatta karnımı gören bu ikiz kesin diyordu Temmuz ağustos sıcağında sürekli yürüdüm kendi işimi yaptım şükür 38 haftada normal doğurdum yeter ki kendini güven ve dua et 🙏🙏Allah büyüktür 🙌
Flower106 Serap_kartal5 suan 26+4 üm. Dün kontrol vardı. Bdp 7.13 cm gözüküyor. Artar mı by bilemedim😞
Flower106 Serap_kartal5 evet haklısınız, bir dua var normal doğumu kolaylaştırmak için onu okuyorum🌸 umarım güzel olur herşey 🌸🌸