Çok şükür bizede doğum yapmak nasip oldu.. Nasıl başladı oradan anlatmaya başlıyım.. 40. Haftalığımıza girmiştik normal kontrole gidelim dedik çünkü 40. Hafta geçince ben artık doğum yapamıcam dedim 😅😅neyse nstye bağladılar benim hiç ağrım sancım yok ama nstde 160 180 sancı vuruyor doktor nasıl dayanıyorsun bu ağrılara diyor ben bişey hissetmiyorum dedim oda dedi ki bugün yatışın yapılck doğum yapck gibi görünüyorsun 1 gün kaldık aynı nstde ağrım çıkıyor yine. Akşamları olunca ağrı görünmüyor sonra taburcu olcz diye normal odaya geçiyorz sonra benim yine sancım çıkıyor sonra yine doğumhaneye alıyorlar tabi günde 5 6 kere alttan muayene ediyorlar en zorlandığım durum bu oldu galiba.. Hiç açılmam yok 3 gün biz hastanede böyle normal odaya doğumhane odasını değiştirdk iki de bir en son da doğumhanede doktor geldi muayene etti bende bu süreçten çok rahatsız oldum doktora “3 gündr ağrım görünüyor nstde ama ben çok iyiyim 3 gündr açılmam yok niye halen hastanede bekliyoruz ben burda kaldıkça stres yapıyorum” dedim.. Tabi doktor bana hak verdi o zaman seni taburcu edelim dedi akşam 7de çıkıcz hazırlanıyoruz annemle çıkıcz diye kapıya vardık Allahım karnıma Bi ağrı girdi bebeğime bişey oldu sandım sonra tutunamadım yere diz çöktüm.. Ebe geldi noldu dedi ben bebeğime bişey oldu dedim çok kötü Bi ağrı girdi karnıma dedim sonra nstye bağladı sancı çıktı bakıyorum 5 dk sonra yine o ağrı 5 saat sonra açılmam 2 cm oldu 8 saat sonra açılmam 5e çıktı sabah 9da 7 cm oldu sonra nstde birden bebeğin kalbi durdu hemen keseyi patlattılar benim ayaklarım bağlanıyor noluyo diyorum kordonun bebeğe dolandı dedi acil doğum olması lazım dedi ama benim sancılarım sıklaşmamıştı ve 5 dkda gelen sancımla ıkınabiliyrdm ama ben ıkınamyrdm sonra doktor bana bağırdı sen nasıl Bi annesin bebeğin ölücek sen kendi canını düşünüyorsun dedi Allahım ben bu lafın altında öyle bir ezildim ki sancım geldiği gibi avazım çıktığı kadar bağırmadım ıkındım Bi bakıyorum bişey kaydı benden ben kendimi Bi kuş gibi hissediyorum sonra bebeğimin ağladığını duyuyorum bndn mutlusu yok direk bebeğime oksijen verildi o an dünyalar benim olmuştu bebek yanımda bana bakıyor orada rahimim dikiliyor doktor bişeyler anlatıyo ben duymuyorum bebeğime dalmışım kendi kendime gülüyorum sanki hiç doğum yapmamışım gibi umarım herkes böyle rahat Bi ıkınmayla doğum yapar korkmayın kimseyi dinlemeyin kesinlikle o kadar zor değil acı illa ki olucak oda çok normal çünkü Bi can çıkıyor içinden.. Bu arada bebeğe kordon dolandığı için bende de 7 cm açıklık olduğu için biraz kestiler alttan sadece dikişlerim fazla.. Uzun oldu kusura bakmayın ❣️😍