Umudayolculuk36 Kızlar alerji mi başka birşey mi merak ediyorum burnum kupkuru akmıyor tıkalı givi yarada oldu yaralar kanıyor hamilelikden mi sizce doğal çözül yolunuz var mı 24haftalığıö
Gizmom Umudayolculuk36 benimde cok acıyor yara gibi ama kurulık yok sürekli kanıyor bende sürekli temizliyorum bu yüzden yaramı oldı acaba diyorum
Zeytin20 Umudayolculuk36 benimde gece yatınca tıkanıyor. Hamilelikte burun riniti oluyormuş. Nette okumuştum gittiğimde konuşacağım. Bence doktorunuza yazın 🤗
Yagmur00 Umudayolculuk36 ben ben hala cekıyorum 22 haftalık ken basladı bırakmadı agızım kuruyor burnum tıkanıyor yara olmus nedem bende bilmiyorum
Mrv1007 Umudayolculuk36 daha 11. Haftamdayım aynısı bende de oluyor, alerjik durumumdan dolayı eskiden hep burun spreyi kullanır öyle rahatlardım. Şuan onu da kullanamıyorum, hep yara oldu burnum 🥲
Umudayolculuk36 Gizmom bende temizliyorum ister istemez kanıyor doktora bunun için yazılır mı me dicem kadına🤣
Ayceycev Umudayolculuk36 bende de oluyordu simdi son haftalarda kanama yok ama kuruluk oluyor sterimar kullaniyorum yuzde yuz dogal zaten
Rabiahm Umudayolculuk36 Benim de öyle bazen nefes alamıyorum her sabah temizliyorum anca öyle nefes alabiliyorum ve dediğiniz gibi kanlı da oluyor bence hamilelikten çünkü önce hiç böyle bi şey yoktu geçer hiç takmayın kafanıza ☺️