DerinMavii Kizlar malum hersey çok pahalı biraz mağazalardan alışveriş yaptım ama olucak gibi değil hakkından gelemiycem pazardan birsey alan oldumu bebegine acaba kalitesi falan ? Sonuçta çabuk büyüyorlar kafam karisik
Lila_- DerinMavii bende almayı düşünüyorum canım zaten kaç kere giyiyorlar ki al gitsin mağazada 70 lira pazarda 10 lira 5 lira
Lale29 DerinMavii evet pazardan aldıklarımda var ve sağlam çıktılar yani bi sıkıntı yaşamıyorum giydirirken
DerinMavii Aynur-13 bana da denk gelss keske 100 tlye 1 kıyafet alırsam bu şekilde bitmez ihtiyaclar:(
Momtheangel Ben yaptım canım sonuçta eskiyen şeyler aldığında yıka giydir ne olacak hiç birşey olmaz mağazalar pahalı gezmeye giderken ordan aldıklarımı giyiyor evde pazar şeyleri 😂😂
Linaeliff -Papatya33 ya ben bu yeri guzelseyi bi türlü yapamiyorum annemde bunu diyo bazen yeri guzelse al diye de o yer güzelliğini nasil anliyosunuz😅
nevamm1 DerinMavii çocuğun yediği helal giydiği haramdır derler al tabiki sonuçta kaç defa giyecek ki istediği kadar kaliteli pahalı olsun sürekli büyüyecek bu çocuk bütçen neye el veriyorsa onu al tabiki
Expecting DerinMavii pazar mallari bazen cok kaliteki oluyor, elinle dokununca anlarsin zaten, yumusacik pamuklu. Alinir tabi neden alinmasin. Emzik gibi seylerde tereddut ederim ama bebek tekstilinde problem yok bence.
Iremms DerinMavii pazar deyip geçme canım valla defacto e bebek lcw vs bir çok marka ürün zıbınlar 5- 7.5 tl pamuk hastane çıkışları 25 tl tek alt üst parçalar 5-10 tl efsane şeyler var keşke vakit imkan olsa da hep pazardan alsam sadece gezip iyi karıştırıp bulmak lazım
Kuzusununannesi Zıbınlara yenidoğan kıyafetlere zaten o kadar para vermek saçma geliyor bana hemen büyüyorlar fazla giyilmiyor sürekli bir büyük beden alıyorsun her seferinde masraf o yüzden pazardan almak mantıklı
balbocegim27 DerinMavii bizim burdaki pazarda öyle kıyafetler satılmıyor sosyete pazarı da yok yakinda ama olsa alırdım neden olmasın
gamzosgamzos DerinMavii 20 aylık bebegim var indirime girince lcw ve civilden alıyorum gercekten cok uyguna geliyor takip edin kızlar pazar fiyatina geliyor ama tabi pazardanda alisveris yaptigim oluyor kışlık pijamalarini pazardan almistim cok guzel çıkmıştı ne cekme yaptı ne tuylenme bu senede ordan alacağım aynı adam duruyormus
Hilalkhrmn417 gamzosgamzos lcwaikiki ürünleri daha iyi olduğunu yaş ve ay kalıpları cuk oturduğunu söylüyordu yengem
Alev16 DerinMavii ben de yaptım corap Agız mendili alt üst takım yelek vs bayanda aldım hatta corabın 1 cifti 1 tl idi 7-8 cift aldım yıkadım bile cok kaliteli cıktılar. Magazadan henüz çok bişey almadım daha cok trendyol instagramdan sipariş verdim. Kısacası uygun fiyat nerede bulduysam aldım mahalledeki tuhafiyeden bir cok Zıbın tulum dahi aldım