KardelenYunusEva Kızlar merhaba bebeğim 9 günlük ama nefes alırken zorlanıyor hırıltılı sesler çıkıyor kızarıyor sizce direk eczaneden ilaç alsam sprey falan doktora sormadan olur mu ? İşlemi sadece kendimiz uygulayabiliyor muyuz
Elsu26 KardelenYunusEva deniz suyu mu ne oluyor hortumlu ondan kullanabilirsiniz sanırım ama yine de doktorunuza danışınmadan kullanmayın
Omerhatice KardelenYunusEva burun spreyi kullanmaya gerek yok fizyolojik serumle 3 saatte bir temizlemek yeterli oluyor canm Benim bebeğim 2 buçuk aylık hala tıkanıyor günde 3 kez temizliyorum ve her defasında baya da çıkıyor
ftmlgz KardelenYunusEva serum fizyolojik ve aspiratör ile temizleyebilirsiniz internette videoları var Osman gönülal onu izleyın ben öyle yapıyorum birde ardından aspiratörle biraz cekıyorum
Elif-Beyaz KardelenYunusEva aynısı bana oldu bebeğim 22 günlük serum fizyolojik ile temizledim aspiratör ile çektim baya bir aktı. Ama bir.kac saat sonra hırıltı devam etti. Bugün doktora götürücem annem burnundan geliyor önemli değil diyor da için rahat etsin goturucem
Elif-Beyaz Omerhatice ben de haftada bir yapılmalı diy duydum ondan bir kez yaptim daha yapmadım. 3 saatte bir sıkıntı olmaz mı ?
KardelenYunusEva ftmlgz canım Osman gönülalı izledim de oda biraz zor gibi uygulama korkuyorum yaparken çocuğa birşey olmasın zorlu bir işlem baya
Susamtanem2 Elif-Beyaz geçmiş olsun burun tıkanıklığı ile ilgili sorunu nasıl çözdünuz Dr s gittiniz mi
Omerhatice Elif-Beyaz yok kiz doktor günde 4 kere yapabilirsin o sadece tuzlu su yapmazsan burnu tıkanır ciğerlerine kadar dolar dedi Gercektnde bazen disqrdayken yapamadığım zaman kizim hemen hirlamaya başlıyor yapınca bitiyor.. haftada bir olur mu hiç onlarin burnu çok hassas simdi temizlesen saate doluyor
offlineanne KardelenYunusEva benim kocamda aynı siz gibi daha doğmadı ama bunu yapma diyo 🙄 doktor öneriyor neden kötü olsun ki bebeğin sağlığı için sonuçta
ftmlgz KardelenYunusEva korkma olmaz çünkü benim kızıma 25 günlükken hemşireler daha fazla serumla bu şekilde bir uygulama yaptılar yapmalarına rağmen hırıltı hala var ben her gün yapıyorum sonra aspiratörle çekiyorum. O kadar pislik gelıyor ki bebek demezsin asıl tıkanırsa emmek bile istemez . Bir de bu bir su sayılır zararı yokmuş doktorda diyor
offlineanne KardelenYunusEva kaynanam hep der ki anne sütü damlatırdım açılırdı burnu der bilmiyom re kadar etkili ama bi dene
KardelenYunusEva Susamtanem2 canım Benin serum fizyolojik al birde burun aparatı al iki saate bir tıkandıkca yqp geçer doktor hiç birşey olmaz korkma dedi yap yap Çek geçer Allah ın isniyle
Susamtanem2 KardelenYunusEva ilk kızımdan vardı Serum aldık bugün de kontrol amaçlı gittik Dr a Dr sadece sık diğer taraftan çıksın ama aspiratör ile sürekli çekme zarar verirsin dedi bakalım cok sağolun