ozlemkrts Naz33 ben kullanıyorum son 10 günlük kaldı tabiki de zorunlu bebeğin beyin organ gelişimi için
serapinci Naz33 gebelikten 5 ay önce de kullandım gebe olduktan sonra 3ay daha kullandım ce kullanılmalı diye düşünüyorum
Hulyarecep Naz33 gebelik düşündüğüm anda kullandım gebe kaldıktan sonrada 4 ay daha kullandım bebek gelişimi için cok önemli mutlaka kullan canım
Glmgkcmm Folik asit kullanmayan var mi desen daha iyi canım. Folik asit bebegin gelişimi beyin gelişimi için önemli hamile kalmadan önce bile başlayın diyorlar
Naz33 Ben şuan 5 haftalığım ve ilk gebeliğim doktorum daha bişey demedi kullan diye ebe söyleyince telaş yaptım bugün kesin alıp kullanmaya başlıcam
Tomurcuk18 3 aydır kullanıyorum, daha yeni hamile kaldığımı ögrendim. Yani benim doktorum bebek düşünmeye başlayınca folik asite de başla dedi. Geç kalmış sayılmazsın eczaneden al başla bu günden. Hayırlı olsun.
Akgunzeynep Mutlaka kullan ihmal etme.ilk bebeğimi folik asit eksikliği yüzünden hidrosefali tanısı konuldu ve gebeliğim 16. Haftada sonlandırıldı. İkinci gebeliğimde 4 ay önceden başladım folik asit kullanmaya ve bebeğim Allah'a çok şükür sağlıklı doğdu
Nur93 Naz33 bende hamilelik planladigimizda genel muayene oldum sorun olursa onlem amacli. 3 ay oncesinden basladim icmeye. Hamileyim 4 aylik yeni biraktim. Icmelisin doktoruna danis bence🤗