Pnrmhmmd Kızlar 39 haftalık hamileyim sırtımdan bacaklarıma bi şancı var ve karnım çok sertleşiyor sürekli idrarım geliyor 1 saattir sizce gerçek doğum sancısı mi
Faydemir16 Pnrmhmmd bende bugün 39 haftalık oldum 3-4 saattir aynısı bndede oluyor belimden ağrı giriyor kasıklarıma doğru adet sancısı gibi acaba gerçek sancımı yalancımı bilmiyorum.
Obsesifk Pnrmhmmd inşallah hayırlısıyla doğurursun 16+6 haftalığız inşallah bende yaşarım o sancıları bir an önce kavuşsak bebeğimle...
Fdnozc Pnrmhmmd hala doktora gitmemen şaşırtıcı ben riske atmazdım hiç değilse içim rahat olurdu bence gitmelisin gece daha çok artarsa sancın Esin’de sende paniklersin
Pnrmhmmd Gonca0881 ya herkes evde çek sancın ı evde çek sancını dedi piskolojik olarak artmasını bekliyorum aceba yalancı sancımıdır
Pnrmhmmd Faydemir16 eşim hemen gitcek hastaneye ama ben istemiyorum yalancı sancidir belki diye ama karnımdaki kasılma nefesimi kesiyor gidince bişey cikmazsa oda kötü
Faydemir16 Pnrmhmmd Benim eşim uyudu valla bende uyumaya çalışıyorum endişelendirmekte istemiyorum 2- 3 haftadır sancım oluyordu arada hep tereddütteydim gerçekmi diye ama geçiodu. Şimdide bakalım iyice artarsa dayanılmayacak gibi olursa giderim hastaneye. Boşu boşuna gitmyim.
Pnrmhmmd Faydemir16 aynen şuan benimkide uyudu ben ısrar ettim uyu diye bende bişey çıkmaz diye gitmek istemedim ama gittikçe de bacaklarıma vuruyor sırtım agriyor
Obsesifk Pnrmhmmd Faydemir16 sancılarınızı takip edin kendinizi dinleyin gittikçe sıklaşıyorsa doooğğru hastaneye uygulamada sancı sayacı varya onu kullanın 😊 Pardon bu uygulamada yokmuş sancı sayacı
Faydemir16 Pnrmhmmd salı günü kontrole gittiğimde girdim sancım çıkmıştı. Ama 2 gündür hiç sancım yoktu çok iyiydim. Bugün yürüdüm biraz yoruldum ondanmı acaba bilmiyorum. Sizin çıkıyormu sancınız nst de.
Lavieenrose_ Gerçek sancı böyle en şiddetli adet sancısi gibi kasiklardan bişey yitiyo gibi hissediyosn belde de yanma oluyo ve bacaklarda kasılıyo,ayh heyecanlandm şimdi 😀 ben suyum gelene kadar gitmemiştm
Pnrmhmmd Lavieenrose_ ayy bende heyecanlandım zaten şimdi hem heycan hem korku var biraz daha beklesem ıyi olucak
Faydemir16 Lavieenrose_ çatı muayenesi oldum kemiklerim çok darmış normal doğum için uygun değilmiş ondan.