Kızlar hikayemi sizinle paylaşmak istedim gerçekten bazı şeyleri ciddiye almak gerekiyormuş yoksa sonuçları çok kötü olabiliyor
gece mideme bi ağrı girdi ama bıçak gbi sırtıma da vuruyordu ne oturabildim ne de kalkabildim bikaç gün önce de aynısı olmuştu acilde iğne vurulup eve dönmüşüm geçmişti tekrar aynısı olunca gece 3 gibi acile gittim tansiyonum 16 çıktığı için iğne yapmadı takip etmem lazm deyip nst takibine aldı sabah 5-6 ya kadar kan tahlili idrar tahlili tansiyon düşmesi için bekledik ama düşmedi doktor ulturasonla baktı bebeğin kalp atışı yavaşlamaya başlamıştı benimle birlikte bi kadın daha vardı 6 cm açıklıkla gelmişti doktor ebeye o hastayı bırak hemen bu hastayı acil sezeryana alıyoruz dedi bi anda o kadar çok korktum ki ağrı kesici olmak için geldiğim hastaneye acil doğum deyince neye uğradığımı şaşırdım bide doktorum izinli olduğu için amiliyatıma başka bi doktor girmek zorunda kaldı herneyse önlük falan verildi giyindim hazırlık beklerken sanırım suyum gelmeye başladı oturduğum yerler küçük küçük ıslanıyordu ebeye söyledim artık bi önemi yok birazdan doğuma alıcaz seni dedi bu arada tansiyonum 17-18 düşmüyor sonda takıldı serumlar takıldı hemen hızlı bi şekilde tansiyon düşmesi için hayatımda iğne olmaya bile korkan ben sedyeye yatınca daha çok korktum neyse çok uzattım anestezi uzmanı geldi iğnemi yaptı yattım tansiyonumu bi anda sorumla düşürdükleri için çok aşırı uykum geldi gözlerim kapanıyordu ki bi baktım miniğim çıktı 3-4 dk içinde ağlıyo 🥰 hemen aldılar kuruladılar yanağıma koydular ama ben tansiyondan dolayı çok hatırlayamıyorum gerisini uyumuşum bi uyandım bebeğim gitmiş bakım odasına dikişler de bitmek üzereydi uyandıktan 5 dk sonrw çıktım ameliyathaneden şuan miniğim yanmda uyuyor çok şükür bi kaza bela olmadı doktorum protein kaçağımın olduğunu söyledi tansiyonumu o tekitiklemiş midemi ağrıtanda oymuş eğer birkaç gün daha geç kalsan çok kötü sonuçlarla karşılaşabilirdik dedi eğer midem ağrımasa 3-4 gün sonra kendi doktorum izinden geldiği zaman kontrole gelecektim çok şükür verilmiş sadakamız varmış o akşam farkedildi yoksa sonuçları çok kötü olabilirdi siz siz olun hiç bişeyi göz ardı etmeyin vücudunuzun verdiği en ufak bi sinyal bile bebeğinizi etkileyebiliyor