Arrzzu özel hastanelerde doğumu geçtim o kadar saçma sapan masraflar çıkarıyorlar ki işk gebeliğiö diye ilk bikaç kez tamam tamam dedim doktor zaten her dediğine tamam dedikçe başka birşey çıkarıyor,zaten hastane masrafı yetmiyor gibi yazdığı hiçbir ilacı devlet ödemiyor hatta bazılarını eczanede yok bu ilaç deyip kendi hastanelerinden aldırıyor.En basit kan tahlilini 20 tl her ayda bir sağlık ocağında yaptırıp geleyim sonucu size göstereyim diyorum burda gün içinde alırsın sağlık ocağında 3 4 gün beklersin sonucu görmemiz gerek hemen sonuçta hiçbirşey yok rutin kontrol yani,kendi hastanemde detaylının ücretini bile soramıyorum cevap verilmiyor fiyatı öğrenirim pahalı gelir başka yerde yaptırırım diye haftanız geldiğinde inersiniz aşağıda bilgi verirler diyolar,zaten haftanız gelene kadar fiyat değişikliği olabilir vs. İkili testimin sonucu 1 hafta sonra çıktı doktoruma sonucu göstermek için gittim 1 hafta içinde tekrar gittiğim için ücret ödemiyorum ya sekreterde vs surat beş karış işte haftayada getirebilirdiniz felan ben şimdi öğrenmek istiyorum sanane yani,sırf doktorumun tecrübesi ve kalitesi için katlanıyordum hastaneyede doktorumun mobibgle yaptırdıklarına da ama doktorum bile ücretsiz girip sonucu gösterdiğim hafta diğer haftalara kıyasla acayip bir ilgisizlikle ultrasona aldı yatmamla kalkmam bir oldu,bebeğimiz sağlığımız söz konusu para olmadan kimseden doktorluk değil okey arkadaşı bile aramayıb bu devirde,o kadar doluyum ki ne yazdım bende bilmiyorum.Doğuma da Allah bilir neler çıkarırlar daha orası da meçhul.