Mooommyy1 3 cm acıklığım var, ne sancım nede baska bise 2 gün önce nişan geldi. Dün kontrolüm vardı cagi muanesi olduk zar sıyırma işlemi oldum , doktor bu gece dogar dedi ama tık yok…….😒🥺
Revane Mooommyy1 Belkide Vallaha daha sabrim kalmadi bu cocuk neden dogmuyo neden kendini bu kadar yoruyo menide yoruyo Vallaha
Mooommyy1 metehaninannesiii cati muanesine benziyor ancak rahmi genislestmek icin yapiliyormus acılmayı kolaylastırıyormuş , doktorumuz önerdi . Acı eşiği kisiye gore degisiyor bence benim canım hic yanmadi ama canı yanan cok kisi olmus burada bilmiyorum 🙈 catı muanesi olduysaniz ondan bir farki yok aciyi oyle tarif edebilirim .
Mooommyy1 Revane ben insanlardanda sıkıldım herkes dogurmadinmi diye ariyor hergun daraldim artik 😒🙄 hayirlisi saglikla gelsinler biran önce insallsh
metehaninannesiii Mooommyy1 yok daha olmadim 2 hafta sonra olucam bugün kontrol var belki bugun de yapar hic bello olmaz gerci😂😂
nslhhsn9221 Günümüz aynı. Hiç çatı muayenesi olmadim. Açıklıkta bakmadılar. Bekliyoz öyle. Sürekli kendimi dinliyorum. Belim mi ağrıdı sancı mi var. Ama hiç bı şey yok. İki gün önce bı enerjim vardı. Doğum enerjisi heralde dedim. O da gitti. Aşırı halsizlik ve sürekli uyuma isteği var başkada bı şey yok
Mooommyy1 nslhhsn9221 ayni halsizlik bendede var nedense ne olacak boyle bilmiyorum galiba kafamiza cok takiyoruz ondan gelmiyorlar artik oyle dusunmeye basladim 😓