Asenayigit kızlar 27+2 haftalık hamileyim dün doktor kontrolünde bebek ters duruyo büyük ihtimal sezeryan olursun dedi sezeryandan çok korkuyorum doğuma daha var sizce bebek düzelmez mi
Elisaturgut Asenayigit benim de 27 de tersti 33 oldum hala ters yan bile durmuyor dimdik 😂 insallah döner ama kilo alırsa dönmesi cok zorlaşır dönemez dedi doktorum
Hrygkcshn Ben 31 haftalığım hala dönmedi bebek ama bekliycem 37′e kadar normal doğum istiyorum çünkü ev gırgırlayın diyorlar bebek dönmesi için ne kadar doğrudur bilmiyorum 😅
Seda_nrr Asenayigit ozaman daha döner ya benim bebeğim 36.haftada iri bebek o yüzden doktor daha dönmez dedi yeri daraldığı için ama youtubede hareketler var dönsün diye onları yapıyorum bir Ümit siz günlük yapın döner inşaAllah
Asenayigit @Elisaturgut çok normal doğum hayali kurmuştum bakalım nasip olur mu benimki de dim dik duruyomuş 😂
ebruermis Benimki de hep aynı pozisyon da durdu dönmedi hala aynıyız sezaryen için gün verdiler nasip artık ☺️🐣İnşallah sizin ki döner , alanı daralmadan 🙏🏻
Failknr Asenayigit ben 25. Haftadayım her muayenede bebiş ters 😁 sona doğru döner diyor doktorda bakalım
Zezeeeyyldrm Asenayigit benim minnoşum da 27 den beri ters 35 haftalık olduk bakalım haftaya gidicem dönmüş mü
Yama Asenayigit bnde 18+3 olduk bugün doktora her gidişimde bebegim ters dogum pozisyonunda cok korkuyorum bisy olur diye doktorum oynuyo minik adam dedi ama her gidisimde ayni neypcam bilmiyorum
Asenayigit Yama bi sıkıntı olmaz bebek için ama normal doğum yapamamış olcaz hayırlısı olur inşallah 😌
Sedef88 Bizde 31 olduk hala dönmedi inşallah döner bebeğim 2 doğumum da normal bunu da normal istiyorum