Papatya011 Dygrd gebe kaldığım ay derken ilk adet günümse hesap tutuyor ama yumurtlama gunuyse tutmuyor 😂
Berlaysgl Dygrd ama ben gebe kaldığım ayı bilmiyorum 😅yani son adetim 22 mayıstı adet bittimi hazirana yakın oldu ama ilişki hemn olmamıştı sankii🤣🤣
Dygrd Berlaysgl zaten son adet 22 mayıstaysa 28 günde bir adet görüyorsan yumurtlama günün 14 .gundur buda haziran ortasi yapar yani 6. Ay gebe kalinan ay
Ruzgarperisi Dygrd çift çıktı .18.haftaligim ama doktor cinsiyeti hala söylemedi .ama ben ultrasonda dün gördüm.asagdan poposu çekilmiş halde kalmisdi monitörde .ve bacak arası benc bosdu. Kız olma ihtimali yarı yarıya 😇😂
Dygrd Ruzgarperisi usg varmı bacak arasi net olsun nub teorisi ile cizim yapip bakayim sana bakalım neymiş 🤗
Dygrd DerinMavii iste buna cok gulerim izi gibi erkek deriş nenem dün bana diyorki bak son adetin değil haa hamile kaldigin ayi hesapla diyor bi gorsen disleride yok çıkarmış konusamiyorda gulmemek icin zor tuttum kendimi adetin mayıssa haziran gebeliktir diyor 🤪🤣