Bebi1307 Merhaba 28.haftada bu iğneyi olmam gerekiyor da yakın zamanda olmuş olanlardan iğne ücretinin ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim?
AnayimBenAna_ Bebi1307 doktor reçete etti benimkini 80 tl gibi bir fiyata almış canım eşim reçetesiz olursa 600 küsürmüş fiyat
milla-s Bebi1307 devlette mor reçete ile yazıyorlar, biz 20 TL vermiştik ama üstünde fiyatı yazıyordu 650 TL.
bs17 Bebi1307 reçeten olsa bile eczaneden alırsan fiyattı 650 tl . Eczacımız tanıdık olduğu için bizi yönlendirdi eşim reçeteyle birlikte istanbul mecidiyeköydeki eczacılar odasında anemi bölümünde ilacı 97 tl ye aldı .
Bebi1307 AnayimBenAna_ doktorunuz devlet hast doktoru mu yoksa özel hast mi? Benim takibim özel hastanede yapılıyor su anda da acaba orda nasıl olacak
Bebi1307 Brnn peki doktorum reçete yazarsa o reçete ile devlet hastanesine gidip yaptırabiliyor muyum direk ?
Brnn Bebi1307 Bebi1307 devlet hastanesine gitmeden önce eşinizin kan grubunu gösterir bir belge alın yanınıza. Hastaneye gidip bunun için geldim derseniz hem muayene eder hem de iğnenizi yaptırırsınız. Özel hastanenin verdiği kağıt ben de işlemedi pek.
Bebi1307 Minederin peki doktorun reçetesi ile direk devlet hast aciline gitsem oluyor mu? Yoksa ordan ayrıca randevu almam mı lazım
Minederin Bebi1307 ben zaten doktorun recetesiyle acile yonlendirildim acilden vuruyorlar yani iğneyi