Bugün sabah 9.27 sezeryan dıgumum gercekleşti 37+4 haftalık dogdu güzel bal oglum 50 cm 3,450 gr herhangi bir saglık sorunu yok şükürler olsun sütümde hemen geldi emzire biliyorum ve ben riskli gebe annelerdendim çünkü miyomlarım vardı hemde en küçügü 4 cm çapında en büyüğü 12 cm çapında 3 miyomla bebegim kadarda miyomlarım vardı sezeryan mecburu oldum yeri dar oldugu için dönemedi bebegim va miyomlardan dolayı mecburiydi hiç
bir şekilde iğneyi hissetmiyosunuz hiç korkmayın ben nefes darlıgıda çekmedim hiç
birsey anlamadım sondadan çok çekiniyodum ama takılırken cıkarılırkende hissetmedim kızlar inanınki benim için hamilelikden daha kolaydı dogurmak ben kendi basıma oturup kalkıyorum şuan yürüyorum merak ettiklerinize cvp vericem allahım hepinize en kılay dogumlar nasip etsin inşallah ben çok düşünüyodum stres olmuştum ama gayat güzel geçti bide eger girebiliyosa eşiniz yanınızda girsin doguma inanınki büyük destek oluyo biz dua ederken bi baktık bebegimiz dogdu 😁 inanınki ben burdaki yazılanların hiç birini yaşamadım