123-4 Haftaya vajinal kaşıntı inanılmaz neden böyle oldu anlamdım idrsr testi verdim çok bişey yok dedi acil doktoru bişey yazmadı kadın doğuma git 36 haftalıksın ben bişey yapamam dedi son haftalar böyle olan var mı
Nesossssss 123-4 deterjan duş jeli vs. değiştirdiniz mi? Bende de bi keresinde kokulu pedler alerji yapmıştı sürekli kaşınıyordu ama hiçbir şey çıkmıyordu sonradan anlaşıldı 👍
Ceyaa 123-4 26.haftamdan beri vajina mantariyla cebellesiyorum 😔 fitil ve krem kullanıyor um günde iki üç defa çamaşır degisiyurum tuvalet kağıdı ile kurulama yapmıyorum deli ediyor kaşıntı
Denizfdn 123-4 mantar vardir cnm ilk gebeligimden biliyorum cnm 35 36 haftada olmustu insani delirtir derecede antibiyotik verdi doktorum gecmisti
Balim07 Ceyaa 14. Haftadayım bende aynı durumdayım doktor dun fitil 2 tane hap bide krem verdi hiç faydası yok ya çıldırmak üzereyim uyguladığınız başka bi yöntem öneri var mi çokta şu içmeye çalışıyorum ama hiç faydası yok
Ceyaa Balim07 hap kullanımı olmaz dedi gebelik olduğu için enfeksiyon a açık olduğumuzdanmis bende valla hayırlısıyla kucağımıza alalim
Huelyaa 123-4 bende vardı doktorum mantar teşhisi koydu ve 2 fitil ve travacort krem verdi sık sık çamaşır değiştiriyor pamuklu ve aşırı ısıda ütülenmiş bol su içiyor ve kremi kullanıyorum geçti ki normalde de çok dikkatliyim bu konuda ama şaşırdım 🤷♀️
yesim00 123-4 ben hamileliğin başından beri çekiıyorjm o kaşıntıyı enfeksiyondan dolayı oluyormuş ayakta duş al krem felan sürme