Fatmakara97 Kubraylmaz50 yaa ilk defa biriyle karşılaştım burda 🥰 kime gidiyorsunuz doktorunuz kim hangi hastane
[silindi] Sevilss Guzel haberlerinizi bekliyorum inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşun 🌸 çok çok teşekkür ederim doğum hikayenizi bekleyeceğim 🐣
cidolila Mucem sizde dogan hocaya gidiyordunuz galiba yanlış hatırlamıyorsam daha önce denk gelmiştik
Mucem cidolila aaaa evet ben de şimdi hatırladım. Evet Doğan hocaya takipliyim ben de. Bölge de mi olacak doğumunuz?
Mucem cidolila sağlıkla gelsin az kalmış sizin. Baştan bu kadar yakın olduğumuzu bilseydim şu parkta yürüyüş yapalım derdim. 🙈🙈🙈
cidolila Mucem amin inşallah 😊 bi kere gittim oraya çalışıyordum yeni izne ayrıldım yaza inşallah bebişler büyüyünce gideriz
cidolila Mucem bölgede hastahane odası süsleme varmı ben anlaştım ama sormadm vardır diye inşallah sıkıntı yaşamam
Mucem cidolila henüz o haftalara yaklaşmadığım için bir fikrim yok. Eşim ameliyathanede çalışıyor ona sorarım ama onun da bilgisi yoktur sanırım. Siz öğrenince bana da söyleyin ama 😂
cidolila Mucem yarın soracagım hatta arkadaşım süsleyecek dicem ben hem fotocu ayarladım hem oda süslemeci inşallah anlaştığım İÇİN sıkıntı yaşamam