Asyamira Feyzaveannesi çok teşekkür ederiiizz Allah razı olsun 😍😍 gerçekten bunlardan daha sevimli varlıklar görmedim ben 🙈❣️
Feyzaveannesi Asyamira Vallahi her yaşları ayrı tatlı 😍 benim de kızım 3 yaşında onun tatlığı başka ama şu minikler daha bi farklı oluyorlar 😊
Ozlmaybars 28 yaşındayım aslen kayseriliyim Ankara’da yaşıyorum 2 yildir evliyim bir yaşında oğlum var ikinci oğluma hamileyim 33+4 haftalık olduk 🥰
Sevilss sukufee01 merhaba bende yarışmaya Artvin’den katılıyorum. 37 yaşındayım 15 yaşında oğlum var şuan 31+1 ikinci oğlana hamileyim. Arkadaşlara başarılar diliyorum Allah kurtarsın herkesi sağlıkla inşallah 😄🙏👶🧿
birprensesvebirprensannesi sukufee01 https://resimyukle.link/i/4fkSkH Merhabaaaa 🙋🏻♀️ İstanbul Esenlerden katılıyoruz bizde 87 günlük yakışıklı oğluşumla ♥️
hkrks 21 yaşındayım, 3 aylık evliyim, 6+1 günlük gebeyim, İstanbul Bağcılar’dan katılıyorumm. Henüz belirginleşen bir göbüşüm olmadığı için fotoğrafsız oldu bizimki 😅🥰
Zero0 Guney16_Enes21 evet bazılarına da su içse yarıyomuş genetik birazda sanırım .napalım kilo alsakta bebeğimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil 😊
Guney16_Enes21 Zero0 Aynen yeterki sağlıklı olsunlar ben oğlumda da 20 kilo almıştım sonra 26 kilo geri verdim daha 7 aylıkken oğlum
yaseminky https://resimyukle.link/i/4fkH2P Merhabalar ☺️ Bende Almanyadan katiliyorum aslen Elazigliyim 3yasinda bi oglum var 28+1 kizima hamileyim 23yasindayim kizimi dogana kadar 24 olurum büyük ihtimalle 🥰
Ysmn311111 cidolila benim saçlarım ombreydi 1 buçuk sene önce siyah boya ile boyadım şimdi tekrar ombre yaptırmak ıstiyorum yapmıyorlar sarı saca nasıl dönerim tekrardan ya😊
cidolila Ysmn311111 dönersin ama saçların baya yıpranır akması lazım kestirmek kesin çözüm bide Denizli suda akardı bol bol denize girdiysen 🌺
EbrarGK  merhabalar ☺️ 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk hamileliğim 34+1 🤰🏼💙 Niğde’liyim ama eşim polis olduğu için Kars’ta yaşıyorum 🥰
sukufee01 Dyg61 2010 yılından beri içerenköy Kayışdağı bölgesinde oturuyorduk. 2016 da içerenköy gelin geldim😍
Feyzaveannesi Asyamira Ahh sorma daha düne kadar öpüp kokladığım kızım şimdi hava sıcak diyip öpmek istemiyor 😂 o yüzden şimdi öp öpebildiğin kadar 😂
Asyamira Feyzaveannesi Hahah kucağa alıştırma diyenlere inat kucağımdan indirmiyorum bir kaç yıl sonra zaten kucakta durmak istemeyecek 😂😂