ikizlerinannesiiii Mervegnes canım senin elbiseni cok beğenmiştim ya🥰😂 defactoxa benzerini buldum hevesi geçti aldık çok da güzel oldu
Feyzaveannesi Asyamira Şu bebek fotolarını atmayın ya yemin ederim ekranı ısırasım geliyor 🥰😍🥺 şunun yatışına huzuruna bak ❤️ suphanallah maşallah🧿 Allah nazardan saklasın ❤️
lavininannesii sukufee01 https://resimyukle.link/i/4fdViH merhabalar 4yıllık evliyim.ilk çocuğuma 37 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum 🐣🌸
BurcuArslan sukufee01 26 yaşındayım 9ve 6 yaşında iki tane oğlum var 3. Oğluma hamileyim 32 haftalik yarışmaya izmitten katiliyoruz 💙💙💙
ikizlerinannesiiii Mervegnes yaaa ne kadar iyi kalplisiniz çok ama çok teşekkür ediyorummm hemen bakicamm❤❤
ikizlerinannesiiii Mervegnes kalmış mıdır acaba elbisenizden bi göz atayım. Ben gaziantepte oturuyorum defacto koton lc daha bugun göz gezdirdim hic güzel elbjse bulamadım valla
Mervegnes ikizlerinannesiiii bilmiyorum ki ben yazın başında almıştım 😊 evet oralardan bende baktım geçenlerde bulamadım çok sinir oldum☺️
Dyg61 sukufee01 bende ikinciyi 24 gün önce doğurdum fotosuz tanışma oldum bizim de ☺️ Ataşehir in neresinde oturuyorsunuz bnde Ataşehir deyim