CeynoO Cevos ben simdiden dkkat ediyorum simdiden alismassak snra nasl.alisicaz . BeN bide calisan biriyim uykusuz kalmamam lazm
SerraveAnnesii Kado87 Zaten bir sorun olmuyor doktorlar rahatsız olana kadar karın büyüyene kadar yüz üstü yatmada da sorun olmadığını söylüyor ama sola yatmanın kan akışı açısından bebeğe daha yararlı olduğunu ve agrılara iyi geleceğini söylemişti doktorum 😊
SerraveAnnesii CeynoO Aynen öyle bende düz yatmaya aşırı alıskınım sola yatmaya biraz zor alışıcam gibi yine de öyle yatıyorum gece falan düze dönüyorsam bilmiyorum 😂
CeynoO Cevos suanlik bir zorlugu yook insallahta guzel bi hamilelik gecirirz. ama bebiktolarimiz iicn calismak zorundayiz . ♥️
Seymamsl Cevos 24. Haftaya kadar istediğin pozisyon da uyu sonra o rahatsız olunca uyandırıyor zaten 😂 sırt üstü yatsan nefesin kesilip uyanıyorsun yüz üstü yatsan karnına ağrı saplanıyor ama 24 e kadar istediğin şekilde uykuya devam
123FA Cevos Bende 5 haftalık gebeyim canım ya genellikle ben sola yatmaya çalışıyorum . Ağrıların normal canım benimde öyle oluyor bacakta sızlama kasık ağrım kesildi birden