DuyguSen Emel41 bugün 40 olduk doktorum da inatla doğurtmuyor bekle o kendisi gelecek çok kolay doğuracaksın diyor 😂😂 benimki hiç gelecek gibi de yapmıyor keyfini bekliyoruz sağlıkla gelsinler de 😍
Fatmanuraydemir Derinimm galiba öyle son 5 ama geleceği yok sdece hareketlerini hissediorm sancı da yok nsl olcak baklm 😀
Derinimm Fatmanuraydemir herkes bebekler misafirdir diyor ama benimkide gelmek bilmiyor nasil olacak inan bende bilmiyorum merdiven inip cikmaktan bi hal oluyorum 🤦♀️🙄
SevDin HlyaZeytnlu amin canım benim inşallah ben bu arada beklerken bebeğin kakasını yemesinden korkuyorum her kafadan bir ses çıkıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bir zamanı varmı acaba yada doktorlar anlıyorlarmı
HlyaZeytnlu @SevDin son hafta zaten 2 günde bir kontrole giriliyor doktor amniyon sıvısının yeterli olduğunu bebeğin sağlığının yerinde olduğunu söylüyorsa sorun yok demektir zaten normal bir gelişim süreci geçirmiş bebeklerde pek olmuyormuş
EmineAyan Derinimm vallahi öyle, hanımefendi istifini hiç bozmuyor hala karnımın üst taraflarında 😂😂 ne sancı var ne ağrı var 😂
Asia Son 4! Açılma yok nişan su yok.2gündur fazlaca adet ağrısı gibi bisey var.gunde arada kasılma oluyor ama dakika tutacak kadar değil. Bu adet ağrısı sancı mi oluyor? Kasılma ağrılı değil bence sadece rahatsız oluyorum nefesim kesiliyr gibi. Bunlar doğum sancısı mi😥
Erkekannesi1 Asia 40+1 deyim bana aynıları oluyor doğum sancısı açılma vs hiçbirşey yok oturup ağlıyorum diyebilirim her gün 😭😒
Erkekannesi1 Derinimm yarın kontrolümüz var gideceğiz bakalım neler dicek doktorumuz bende çok merak ediyorum çok endişeliyim
Erkekannesi1 Derinimm yatış verdi doktor kabul etmedim beklicem bir cm açılma varmış sadece pazartesiye kadar beklemedeyiz