SevDin Derinimm son 2 gün kaldı ayni durumdayım ve hiç sancı Yok bu arada son 1 haftadır oğlum herzamankinden daha hareketli sizde de böyle bir şey varmı
Emel41 DuyguSen al benden de aynısı 1 kaldı haftamz doldu anlamadm geliyoms gibi yapıp kandırıyor hepimizi bide😀😀😀
yakamoz Ayni durumdayiz, son 7 ve ne sancım ne agrim yok. Sadece 1 cm açıklığım ve rahimde yumusama varmis. Yuruyebildigin kadar yürü dedi bugun doktor. Allah hepimizi bebeklerimize en yakin zamanda kavustursun🙊
Derinimm yakamoz amin canim hayirlisiyla dogsunlar ben sezeryandan cok korkuyorum hemde bebegim dunyaya gelecegi zaman gözüm acık o sahneyi tatmak istiyorum insallah hepimiz icin hayirlisi olur 😍
Ashenur yakamoz ayni benim de oyle yumusama var dedi 1 cm aciklik var dedi 39 haftaligim yuruyus yapiyorum merdiven cikiyorum. Alafranga kullaniyorum. Hurma yiyorum tik yok erkek mi sizinki benimki erkek
yakamoz Derinimm aynı ben, sezeryan korkusuna zaten bu kadar telaş ve stres yapıyorum. Bilsem ki 42. Haftada normal dogacagi kesin, hicbir seyi dert etmeyeceğim. Sezeryana kalicam korkusuna 36’dan beri bekliyorum🙊
Tugba54 Son 10 .. Doktorum biberiye ve adaçayı iç dedi birgün adaçayı bir gün biberiye rahmin kasılmaların baslatiyormus
Derinimm Tugba54 o zaman bende bugunden itibaren icmeye baslarim bi akrabamiz da melisa cayini önerdi