Melistosum Hanımlar, 20 haftalık hamileyim ama sağ tarafımda yumurtalık kısmında baskı ve ağrı var doktora sordum uterus sağa doğru büyür büyüdükçe baskı ağrı yapar dedi ama bunu tek yaşayan ben miyim sizlerde de oldu mu bu tarz ağrı..
Ronahii_anisaa Melistosum bende 22 hafta oldum sabah başladı benim sol tarafta çok ağrım var durmadida ağrı yarın da olursa hastane gidicem
Melistosum Ronahii_anisaa benmde hiç olmazdı sabah bir uyandım sağ tarafımda ağrı baskı biraz durdum doktoruma yazdım gel bakalım dedi baktı şükür mühim bişey yok çok şükür 🙏 bir tarafa doğru büyüme yaparmış bebekte büyüdüğü için ağrı olurmus.. seninde öyledir panik yapma bebek büyüyor seninde sol tarafa doğrudur büyüme için rahat olsun ama yinede tabi gözükmek istersen doktoruna danış daha rahat edersin
Ronahii_anisaa Melistosum Bu sabah uyandım ağrım azaldi ara ara vuruyor haklısın galiba bebek yer yapıyor
Melistosum Ronahii_anisaa benmde gün içinde azalıyor bazen tekrar ağrıyor normal bişey yeterki gece yüzüstü yatmamaya gayret göster ❤️
Ronahii_anisaa Melistosum aynı şiddetle devam ediyor gece uyuyamıyorum bide 3 şaka bir idrar var gibi bı his var sanki altıma yapicam gidiyorum baskı var :((
Ronahii_anisaa Melistosum Benim üç gün dur var kanam yok canım çok şükür ama çok baskı var bide ine gibi batma oluyor eşi çok aşağıda mış erken doğum riski çok var dedi iki hafta bekle dedi geçmese cam sakura araştırma hastanesi ne git yatış versin dediler bide 3 yaşında bir oğlum var oda biraz yoruyor beni :(
Melistosum Hay Allah ya Rabbim şifa versin inşallah.. muhakkak dinlen bacak arana yastik koy yan yat kalkma doktorum bana bebeklerin ne yapacağı belli olmaz diyo yani herkesin başına gelebilir Allahm korusun peki ağrın rahimde çok şiddetli miydi
Ronahii_anisaa Melistosum amin canım inşallah ❤️ vala çok dayanamadım gittim mız mız da değilim ine batması gibi batıyor
Melistosum Ronahii_anisaa şimdi nasılsın inşallah hafiflemistir yukarı cikmistir doktorum bana yüksek otur altına yastık köy bacaklarını yukarda tut diyor genelde aklinda bulunsun
Melistosum uzlet benmde sağımda vardı gittim kontrole şükür bişey çıkmadı ama işte bebek buyuyup bir yere kayiyormus ağrılar kram0 gibi arada vurup gidiyor tekrar yine geliyorsa dikkat etmek lazım diye biliyorum
Ronahii_anisaa Melistosum çok doğru canım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏ben iki hafta sonra gidicem hastaneye bidakine