SevcanahinBingl kızlar kaliteli yumuşacık olsun diye idil baby ürününü aldım mamino dan ilk defa yıkadım yerlerine yerleştirmek icin 20 derece yumuşatıcı olmasına rağmen hem renk attı hem taş gibi oldu 👎🏼verdiğim paraya yazık lcw den aldıklarıma da hiç birşey olmadı.Cok para cok kalıte değil.Şimdi yeniden hastane cıkısı ara
bebisimbenmmm SevcanahinBingl yaa kötü olmus canim cicconun indirim vardi bak istersen cok yumuşacık oluyorlar. ayrica bisey sorcam bugün kıyafetleri tek.makina mi yaptınız bazi kıyafeteler se renk oluyor ben kararsiz kaldim nasıl atayim diye
deletedmom734 SevcanahinBingl idil baby iyi bir markamı? Organik diye satılan takımlar var onlarda 200 250 lira değmez diye düşünüyorum ya altı üstü birkaç.kez giyecek
ElifKarata SevcanahinBingl canm Beyaz ve gündelikler 40 renkli ve hassaslar 30 da yıkanmalı acaba dereceden olmuş olabilir mi
begumge SevcanahinBingl bazı organik pamuklu kumaşlar sertleşiyor yıkayınca ılık suya saç kremi koyup giysileri 4-5 saat yatırın sonra tekrar yıkayın düzelmezse kumaş tipi öyle olabilir
SevcanahinBingl deletedmom734 idil baby cok eskı ve ıyı dıye pıyasada bilinen marka 300₺ cıvarında bır setti
deletedmom734 SevcanahinBingl uuuu çok kötü olmuş o zaman yaa uyardığın için sağol canım ben piyasaya çok uzağım alışverişe başlamadım henüz bildiğim markalar çok az
Minikmucizemmm SevcanahinBingl Canım ben 120 tlye aldım birde bİzimki beyaz bazı yerleri Lacivert bütün kıyafetleriyle beraber attım ki çoğu krem ve beyaz 30 derecede 30 dk yıkadım hiç bişey olmadı valla aldığın yere geri götür canım
SevcanahinBingl deletedmom734 şu kadarını söyleyeyim eğer butcenıze uygunsa kalıte takıntınız varsa carters alın degılse lcw müthiş memnun kaldım kumaşına kalıtesıne bayıldım yumuşacık oldular