cokbilmis Kızlarrrrr kızlaaaaarrrrr omlet canım istiyor yaaa. Midem de kazınıyor. Uyku akıyor gözlerimden ama uyuyamıyorum da. Ufff omlet canım istiyor yaaaa yesem mi yemesem mi. Dur biraz bekleyim yaaa belki uyurum
Kumru_ cokbilmis canım çekiyorsa ye ne güzel 😄25 haftalığım hamile kaldığımdan beri ağzıma yumarta suremiyorum:(
havva365 cokbilmis bende şimdi iki tane tost yapıp yedim valla sizde yapın yiyin aklınızda duracagınıza midenize dursun afiyet olsun %)))
cokbilmis Aslhn12 ayyyy valla mıııı 🥲 aman bir şey yiyince de ağzım çamur gibi oluyor. Gün içinde mecbur yiyorum tabi. O yüzden direniyorum biraz da. Ay ne iyi etmişsiniz. Afiyet olsun ❤️
cokbilmis Kumru_ bazen tiksiniyorum bazen de 2 tane bile kesmiyor. Beynim de ikizler burcuysa demek 🤣
Gizemin-minnakI @cokbilmis 5. Ayıma girdim . Yumurtadan tavuktan tiksindirğim kadar bir şeyden tiksinmedim. Canım çekse keşke hemen yapardım . Canınız istiyorsa yapın 😂 sonuçta zararlı bi rşey istemiyorsunuz . 😂😂 bende cips yemek istiyorum . Ama yemicem 😬😂
cokbilmis Gizemin-minnakI ilk 3 ay bu ikisinden ben de tiksinmiştim de şimdi normal 🤷🏻♀️ Ay inşallah sizin de tiksinmeniz geçer 🙏🏻
cokbilmis havva365 direnemedim ve o omleti yapıp yedim 😄 Nilll123aa ayyyy afiyet olsun 😄😄 Nisa1Aras2Seyhan yumurta her türlü yenir yaaa Allah tiksindirmesin 😄 (ama az pişmiş hayvansal ürünler gebelere zararlı olabiliyor. Belki duymamışsınızdır)
Merve_KOPUK FusunF deme öyle yemeye bahane arıyorum zaten hele şu masterchef bitirdi beni sevmedigim seyler bile gözümün önünden geçer olduu 😂😂
Nilll123aa cokbilmis ye gitsin ya ne olacak hamilesin sen engelleme kendini 😂 benimde canım çiğ köfte çekti bu saatte sipariş verdim yedim valla 😂😂