Boncugummmm Bulantı için acile gtsem verirler mi ilacı. Yine içim dışına cıkarcasına kustum çok kotuyum yemek yiyemiyorum ilaçlarm var zor ilaç altı atıştryorum geçicek diye beklyorum geçmiyor
Bankacianne34 Boncugummmm ben 7.haftada 7kere kusmustum artık halim kalmamıştı doktoruma yazdim acile git dedi serum takmislardi. Acilde bakarlar tabi hamileyim dedikten sonra neden bakmasınlar. Çok geçmiş olsun
Mrv1007 Boncugummmm mutlaka gidin serum iyi gelir. Bulantı için kullanılan prilam dr ilacını reçetesiz de alabilirsiniz 💜
Boncugummmm Bankacianne34 tamam canm öyle yapıyım burdakı acil pek ilgilenmıyor o yuzden özelin acılne başvuraym olmadı
Boncugummmm Damli üniverste hastansıne gdıyorum canm doktra ulaşmam imkansz oluyo bazen. Yakınmdaki acile gıdeyim bakmazslar takıplı oldgum hastann acılene gıderım artk
Selin12- Boncugummmm ben çok fazla çektim iki günde bir hastaneye gidip serum taktirdim zofer ilacını da yazdıra bilirsiniz
Selin12- Boncugummmm emin olun takıyorlar birde diyinki sabahtan beri istifra ediyorum diyin hiç bir şey yiyemiyorum diyin takıyorlar Seher vitamin hemde mide bulantısı için iki ilaç karıştırıyorlar
Selin12- Boncugummmm ben şuan 16+4 haftalık hamileyim daha bir hafta önce ye kadar hastanelik oldum daha yeni yeni duruyorum