sohretsever35 Kizlar bugun tam 35 haftaligim hic suyum kalmadigi icin apar topar sezeryana alindim . Bebek kuvezde birazcik solunum sıkıntısı cekiyor . LUTFEN BENİM İCİNDE DUA EDERMİSİNİZ 😔
guzellanne sohretsever35 Allahım bebeğinizi size bağışlasın sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınazs almayı nasip etsin inşallah. En kısa zamanda kucağınıza alıp eve gidersiniz inşallah beraber 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
birprensesvebirprensannesi sohretsever35 Allahım en yakın zamanda kavuştursun. Bebekler sandığımızdan çok güçlü inan bende 35. Haftamda doğum yaptım elhamdulillah solunum sıkıntısından alınmadı ama sarılığı çok yükseldi ondan küvöze alınmıştı.🙏
Sinemis35 sohretsever35 umarim en kısa zamanda sağlıkla kucağında olur canim👍🙏 rabbim yardımcınız olsun
Busragonullu32 sohretsever35 kısa zaman da inşallah kucağiniza alirsiniz bebeğinizi rabbim sizi ve bebeğinizi korusun inşallah 🌸
Sebnemkader İnşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Çok erken değil hafta olarak inşallah çok çabuk atlatır bebişiniz
Demetimufuk sohretsever35 hic suyunuzun kalmadigini bugun mu ogrendiniz daha once doktor soylemis miydi rabbim tez zamanda yavrunuza kavustursun sizi
sohretsever35 Demetimufuk gecen hafta azicik azalmis dedi bu hafta agri vardi gittim dun suyun cok azalmis dedi bu sabah tekrr geldim kontrole hic kalmamis ameliyathanede bile su gelmedi bir damla mecburi alindim sezeryana
sosi5 sohretsever35 kuzum benim haftan cok iyi büyük oglum 34 de dogdu su an 2 yasjnda ikizlerim ise 26 haftalik dogdu cok sukur bi 10 gun oldu çıkalı çok şükür rabbime rabbim seninde yardımcın olsun içini ferah tut
sohretsever35 sosi5 cok tesekkur ederim insallah sorunsuz cikar ben ciktim bugun ama bebegim kaldi kuvezde tek dilegimiz eve sag salim getirmek 🙏🏻
sosi5 sohretsever35 gelecek kuzum elbette takat sen moralini yüksek tut sutun etkilenmesin bol bol sağ olumlu düşün kuzum ben tam 89 gun dayandım zaman geçmez sanıyoruz ama su gibi geçiyor