Susamtanem2 Güzel anneler nasipse oğlum olacak ve yenidoğan dönemi sünnet olmasını istiyoruz aranızda yaptıran yaptıracak olan ya da bilgisi olan var mı nerde yaptırabilirim en erken kaç haftalık olmalı ücret ne kadar
Denizyildizii Susamtanem2 Ben 3 aylik gibi düşünüyorum. Eğer sarilik vs olmazsa dogumdan birkaç hafta sonrada yaptirabilirim. Doktoru eve çağırıp yaptiricam. Öyle çok daha kolay oluyormuş
Mavi_bulut Susamtanem2 İsmail sürgit işinin ehli bir doktor ücret olarakta çok uygun olduğunu biliyorum eve de gelir kendi yeri de var düşünebilirsiniz
Susamtanem2 Denizyildizii hiç bilgim yok çevremde yaptıranda yok Dr kim geliyor mu eve ücreti nedir bilginiz varsa paylaşır misiniz
Denizyildizii Susamtanem2 Ben izmirde degilim Balıkesir deyim. Burda 1000 tl gibi bi fiyata geliyorlarmış. Hastaneden daha ilgili olduğunu söylüyorlar.
zynperd Ben 4 sene önce oğlum ve yeğenimi Yusuf Demircana götürmüştüm ve çok memnun kaldım, sünnet anında çocukla beraber durabiliyorsunuz, şuan ücreti 1400 diye biliyorum ama arayıp bilgi alabilirsiniz
Mavi_bulut Susamtanem2 evet Menderes te yıllardır orada Menderes Gaziemir tanınır oralarda bütün köyü sünnet etmiştir 😅