Ezgi14 14+6 haftalik gebeyim. Normalde de bulantim devam ediyor. Ama gyno ferro yu ictigim zaman bulantim artiyor ve kusma oluyor ... İlk kullandigim zamanlar boyle olmuyordu 4 5 gundur bu sekilde artik bogazlarim aciyor 😭
YagmurAnnesi Ezgi14 Bende de ayni sorun olmustu. Doktoruma soyledim degistirdi. Bu ilactan bir cok anne ne yazikki ishal bulanti sorunu yasiyor 😊 Bazisinda da sorun yok tabi. Gece yatmadan once bi icin isterseniz yine de.
Betllll Ezgi14 cnm doktoruna söyle değiştirsin afedersin büyük abdestin değişik olması normalde bulantı kusma iştahsızlık gbi belirtiler ilacın yan etkisi bi defa akşam yatarken iç eğer hla devam ederse kesinlikle değiştir ben çoook çektim çünkü bu ilaçtan 😌
Nurylcndag Ezgi14 aman aman uzak dur civciv gibi kafam düşüyodu benim anlamsız bir mide kaynaması bulantı kusma baş dönmesine benzer bi his bulantıdan dolayı mide yanması bağırsak sorunları ne ararsan yani kullandıkça da artıyo sorunu sadece ben değil %90 hamile gerçekten kullanamıyo bu ilacı ayrıca ağır bir ilaç kan değerin çokmu düşük ? Hayır gebe olmayanlar bile zor dayanıyo
Dua Ezgi14 başlarda bende de yaptı hatta beraberinde ishal de oldum ama sonra alışıyor mide gerçi ishal yine de var ben de
tugbaaltun44 Merhaba ben de 12+4 gunluk hamileyim doktorum yeni verdi kulanmaya basayali bir kac gun oldu. bende de migde bulantisi ve istahsizlik yapti daha yeni bakalim hep boyle mi devam edecek 🙄
Edirefp Ezgi14 gece yatarken için ozaman bulantı olmuyor. 35 haftalık hamileyim 14. Haftadan beri kullanıyorum.