YuvarlanamayanPandaa Ayddlm her bebeğin bünyesi farklıdır zayıf kilolu ne farkederki sağlıklı olsunda
Cicek10 Ayddlm benim bebeğim 37 de 2600 doğdu canım küçüktü ama 2 hafta geçti şimdi gayet iyi 3450 olmuş kilosu merak etme erken doğum olmazsa daha kilo alır erken doğarsa da büyüyor merak etme 😊
Mehfam10 Ayddlm canım doktorun sorun yok diyorsa böyle şeylere takılma beslenmene dikkat edebildiğin kadar dikkat et doğunca elbet kilo alacak aynı kalmayacakya azıcık ufak olsa da birşey değiştirmez sağlıklı olsun yeter kimseyle kıyaslamaya girip canını sıkma boşuna
Merveennur Ayddlm bizimde 36+5 2800 kilo 46 cm boydu canım dün boyu 1 hafta geride kilosu normal dedi doktorum
Bsr_dalli Ayddlm bende gayet normal bide doktoruna danış istersen muz çok ye kadar peyniri ye baya kilo aldırıyor bebeğe
Asyamira Ayddlm Ben 38+3 de 2670 gram doğurdum şuan 34 günlük 3700 gram gayet çabuk toparlıyorlar insan tedirgin oluyor ama önemli olan ciğer gelişimi, zaten doğum yapmanıza daha var biraz daha alır kilo 🙏☺️