Doganseda Ayisigi45 bende Haziran ayında yapmıştım adetime 5 gün vardı ve 2 çizgi çıkmıştım ama nasip degilmistim düşük yaptım yani çıkıyo canım ☺️
Hempol Ayisigi45 yaptınız mı test ben yaptım hemen 3 dk içinde hayalet gibi de olsa görünen bir çizgi var 🤭 umarım öyledir Allah nasip etmiştir inşallah ama daha 5 gün var bata 🥰
Ayisigi45 Hempol benimde 4 5 gün var 10 Eylül gösteriyor ama erken gelir hep yapamadim daha hayırlı olsun canim
Hempol Ayisigi45 benimde tam 10 Eylül inşallah canım hakkımızda hayırlısı inşallah Allah sağlıklı gebelikler nasip Etsin 🤗
Nazmila1978 Ben de bu sabah test yaptım negatif çıktı adetim’6 gün var, ama göğüslerim inanılmaz acıyor ve sanki yeni doğum yapmış kadının göğsü gibi dop dolu
Nimet16 Ayisigi45 canım erken gebelik testi var alıp yap çıkar benim 7 gün kala pozitif ti 8aylık hamileyim inşallah sende öylesindir
Bebiiis Ayisigi45 1-2 gün sonra erken gebelik testlerinden albilirsin 3 gün kala yaptım ve çok silik çıktı takip eden 2 gün boyunca devam ettim ve çizgi belirginleşti benimde gebeliğim çok yeni yarında kan testi yaptırmaya gidiyorum 🥰 hala inanamıyorum