Deniz59 rsm_0026 bu çikolataları napacaksınız 😁 cahil kaldım bu konuda hastaneye ziyarete gelenler için mi acaba 😄
Hello22 rsm_0026 instagramda madlenbebekçikolataya hem magnet hem çikolata yaptırdım fiyatları baya uygun dün sağsalim ulaştı elime sayfasına bir göz atabilirsiniz 👍
zeytinkiz rsm_0026 lova_çikolataa sayfasından yaptırdım 100 adet çikolata + 100 CL. Kolonya hediye 145 TL. Çikolatası cok taze geldi. Bugün elime ulaştı hatta 🤭 kutusunu da anılarını koymayı planlıyorum sonrasında. Ultrason kagıtları - göbek bağı - gebelik testi VS. 😄
Medilifegun rsm_0026 özel günlerimde hep haciseriften yaptırdım instagramdaki çikolatalara güvenmiyorum bu dogumumda da haciserif tercih etcem fiyati da gayet uygun
rsm_0026 Deniz59 eve gelen misafirin agzını tatlandrmak için ayrıca masa sslemesnde hediyesinn yannda yer alıyor
Nilsubatu zeytinkiz merhaba doğumunuz ne zaman acaba bende yaptırmayı düşünüyorum ama erken mi olur diye düşünüyorum çikolata için
zeytinkiz Nilsubatu 39+5 im bende son dakika yaptırdım Sipariş verdim 3.gün elime ulastı. Artık her an dogum olabilir diye verdim 🤭😄 havalarda serinledi sıcakdan bozulma bayatlama sorunu da kalmadı açıkcası. Erken vermedim bende beklemesin bayaflamasın düşüncesi ile 🤷🥴
Medilifegun rsm_0026 evet İnternet sitesi teslimatlari da çok hızlı ve buz aküsüyle yolluyorlar hep yazın sipariş vermeme rağmen çikolataların hiçbir problem yaşamadık
Hacer26 Trendyol, ciceksepeti, hepsi burada..gitti gidiyor vs hepsinde var, benzer modeller, süreli kampanyalar.Dün sipariş verdim bende