_ipekkkkk Kızlar merhaba 2 adet bebek arabası var aklımda 1🌸 Baby home bh 955 2🌸 Prego Quantum travel sistem Sizce nasıl kullanan varmı yada başka önerisi olan yardımcı olur musunuz? 🌸
merakliblog _ipekkkkk şimdi pregoyu izledim de chicco goody, kanz x go, baby2go heeets travel bunlar da koltuğuyla katlanıyor pratik ve ağır değil, deneyimim yok araştırma aşamasındayım. İkizlerim olacak, ayrı ayrı ve tek elle açılıp kapanan model bakıyorum🙈
Curcu _ipekkkkk etrafımda travel sistemden memnun olan kimse görmedim daha ama nedense ilk travel sistem alınıyor. Tavsiyem kabin boy arabalara bakmanız dışarıda ve seyahatte çok daha kolaylık sağlayacaktır.
_ipekkkkk merakliblog Allah razı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸 bakarım o markalara bı göz atarım sağolasın
Fundasu _ipekkkkk canım benim ben kraft sky travel sistem bebek arabası aldım hemde kabin boy olarak kullanılıyor. Bi bak istersen. Kraft Sky Travel Sistem olarak geçiyor.
Curcu _ipekkkkk bütçeniz nedir bilmediğim için öneri yapmak istemedim ama ben cybex marka bebek arabası tercih ettim. Hem hafif ve kabin boy olması hem de ilk 6 ay pusetle kullanabileceğim için tercih ettim. Şu an indirimleri var eğer bütçenize uygunsa değerlendirebilirsiniz. Alman markası gidip mağazada görüp aldım kaliteli sağlam arabalar bana açıkcası chicco kraft kanz gibi bilindik markalar çok dayanıklı izlenim vermedi yada benim beklentim yüksekti bilemiyorum. Ben travel sistem alsaydım mamas papas ocarro yada stokke xplory(görümcem kullanıyor çok güzel araba ama ağır olduğu için 2 senedir çok nadir kullanabildi) arabalarını tercih ederdim ama hafiflik beni cezbetti.
Curcu Profil fotoğrafınız Bursa Ulucamii değil mi? Ben de Bursadan İstanbula gelin geldim fotoğrafınız özlemimi kabarttı 😊
_ipekkkkk Curcu evet geçenlerde gittiğimizde çekmiştim eşimin ananesi Bursalı sılai rahim yaptık ziyaret camiler türbeler ziyaret yaptık dua ettik işte maneviyat 🤲 tek ihtiyacımız elhamdülillah