Momtheangel 3 5 soru sorarken bunu da sorayım. Hamile kalmak için folikasit kullanan varmı. Buu akşam içmeye başladım bende.
Seda9507 Momtheangel hamile kalmak için etkisi varmı bilmiyorum ama hamilelik planlayanlar kullanıyor 3ay önceden
Asil28 Momtheangel ilk hamileliğimde öncesinde kullanmadım. 4+2 de kullanmaya başladım 8+0 da 4 ay önce kaybettim. Doktorum kullanmaya devam etmemi söyledi. Yaklaşık 6 aydan bu yana kullanıyorum. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim.
Akdenizbebisi Momtheangel ben evliliğimin 2. Ayında kullanmaya başladım bilmiyordum hamile olma derecesini yükselttiğini 3. Ayımda 1 aylık hamile olduğumu öğrendim 😳
Momtheangel Seda9507 evet bende bu akşam başladım 9 aydır deniyoruz olmuyor bide bunu deneyelim dedim
Duygu388 canm bn kullandım ben geçen ay düşük yaptım ve kullanmaya başladım ve şuan tekrar hamileyim mutlaka iç hamile kalma istyorsan çünkü onun baya faydası var şuan hamile olduğum halde halen içerim
Momtheangel Duygu388 bir de bunu denemek istedim canım bende. İnşallah bende hamile kalırım. Allah seninde kucağına almayı nasip etsin 💞
funnymummy Bende ilk hamileliği öğrendiğimde kullanmaya başlamıştım nasip olmadı düşük yaptım ama doktorum kullanmaya devam etmemi söyledi bende yaklaşık 2 haftadır tekrar kullanıyorum
Momtheangel funnymummy hımm bende bugün başladım cnm bakalım ne olacak 9 aydır deniyoruz olmuyor bunu demeyelim dedik bide
Momtheangel Akdenizbebisi hamilelik planlayanlar kullanıyor bende ilk hamileliğimde kullanmamıştm 3. Ayım da hamileydim😂 hatta kızıma hemen hamile kaldım bu sefer kalamadım 9 ay oldu 😂
gldn065807 Momtheangel ben kullandım 5 ay sonra hamile kaldım şuan 10 haftalik hamilelik sonuna kadarda kullanacam 😊
Kbrakrc Momtheangel ben de 4 gün oldu başlayalı bu ama hamilelik için değil gebeliğe vücudu hazırlamak için 3 ay öncesinden kullanılıyor. Gebelikte de ilk 3 ay Bebeklerde omurilik ve beyinde oluşabilecek doğumsal kusurları engellemek için kullanılıyor