Medineilter Merhabalr 26 +5 günluk hamileym iki gundur karnmda kramplar ve sirtmda oluyor dun nst ultrsynla bakldm temz bu ne olablr cok canimi acitiyo
Annesininbitanesi1 Medineilter bende 25+1 im bende aynıyım canım agrılarım o kadar çok ki canım yanıyor bu haftalarda yaşayan varmı acaba
ikiprensesannesii Medineilter sirtimdaki kemikler sanki kirilyo suan bile agrilarim var ama dedginz gbi nst de bisy cikmiyo 🤦♀️
Medineilter Annesininbitanesi1 vala cok kotu durumdym iki gundur arada bi gelyor gidiyor ne yapacm blmyorum
Medineilter ikiprensesannesii benm 2 gundur var arada bi gelyor karnma giryor kramp sirtmda hissediyorum
ikiprensesannesii Medineilter 25+2 yim benimde bi kac gundr basladi agridan yatamiyorum dik duramiyorm napcagmi sasrdm bebek buyudkce bele baski yapiyo heralde
Funda2735 Medineilter doktorum bana rahiö büyümesi demişti o dert bitiyor başka sorunlar çıkıyor sen bir doktoruna sor ek vitamin magnezyum vs yazabilir
Demetimufuk Medineilter bebek kemiklesmeye basliyor ve alan daraliyor magnezyum eksikliginiz yoksa cok normal bir durum
Demetimufuk Medineilter tabiki kasilmalar kramplar genel olarak bu yuzden son ayda cok goruluyor ozellikle yoruldunuzda cok yurudugunuzde bakin daha fazla oluyordur
hlmaydogdu Dün acile gittim bunla alakalı sağ tarafimda olusan aşırı baskı yüzünden doktor çok yürüme dedi ve beni geri eve yolladı ✋