Nur2308 40 haftalık olduk hala dogmak istemiyor bu kız hurma iliski uzun yürüş merdiven cıkma Hic bişey fayda etmiyor başka önerileri olan ?
Qnne123 Nur2308 bende duydum iki gündür içiyorum pazartesi belli olucak faydası olup olmadığı bende sadece ilişki yok oda eşim yanasmiyo korkuyo🤣
Mervehtp81 Nur2308 valla bende 40 +1 de doğum yaptim o akşam ilişkiye girmiştik eşimle sonra sancılarım başladı sabahına doğurdum deneyebilirsin ise yaradı bizde
isimsiz1i Nur2308 olmaz inş ya hepsinin zamanı var geliyor bir şekilde iki tanıdığım acılma olana kadar bekledi benim ikizler o yüzden malesef sezaryan olcak :/
Nur2308 Mervehtp81 fayda yokki canım hersei deniyoruz artik esimde yanasmıyir iliskiye korkuyo nolcak bilmiorum 🤷♀️
MerveCeren Mervehtp81 biz ilişkiye giremiyoruz canım çok acıyor ve zorlanıyorum sizde de böyle bir durum varmı acaba😢
MerveCeren Nur2308 bende herşeyi denedim ama tık yok cumaya kadar sancı gelmezse sezaryene alıncam🥲 sıcak suyla duş göğüslere uyarı ilişki merdiven inip çıkmak yürüyüş hurma plates topunda zıplama🤦🏻♀️
Nur2308 MerveCeren Allah yardımcın olsun canım rabbim 1 avazda kurtarsın Bende bekliom oyle ama bisi yok halen 🤲🤷♀️
Pelin-08 Nur2308 valla bu seneki bebekler doğmak istemiyo bence bende 38 dolduruyorum bebek tombiş olduğu için biraz daha doğurmazsam çatlicam bende ananas suyunuda deniyim bugün bari
Nur2308 Pelin-08 vallahi inatlar vallahi anlatamam evi temizliom kendimi yoruom uzaklara gidiom gene banamısın demiyor 🤷♀️