Hilalcakir0 Merhaba ben 5 haftalık gebeyim denize girsem sorun olurmu daha önce giren varmı bebeği küçükken ?
Dilekcnkn Hilalcakir0 Çıktığın gibi kurulan mayonu değiştir bir sorun olcağını sanmam ben denize giremedim ama havuza girdim geçen hafta 33 haftalığım
Kafam Hilalcakir0 doktorum bana ilk üç ay girme demişti ben yazın başında girmiştim enfeksiyon çıkmıştı agrı çekmiştim çok
Kbra_em Hilalcakir0 bildiğim kadarıyla ilk 3 ay enfeksiyon kapma ihtimali yüzünden önerilmiyor. Tabi yine sen bilirsin.
Kafam Hilalcakir0 girdim evet ama ben yazın başında girdim sogukluktan da kaynaklı olabilir sıcak su bulursan caretta gibi sal kendini 😂
Klp Ben giridm doktorum öneririm gebelre iyi geliyor dedi havuzda temizliginw guvenirsen girebilirsin demisti
Durununannesi46 Hilalcakir0 doktoruna danışıp git canım. Ben doktoruma danıştım risk görmedi. 5 haftalıkken 1 hafta boyunca sabahtan akşama kadar girdim. Sadece eskisi kadar çok yüzmedim kendimi yormadım.sancı girince denizden çıkıp dinlendim hiçbir şey olmadı çok şükür