gl12cn34 https://resimyukle.io/r/9whJZ4Mijp Regl mın ilk günü bugün ama adet olmadım 1 saat önce test yaptım negatifti suan böyle olmuşşş, aynısını yaşayan var mı bu nedemek yardımcı olur musunuz 🙏🏻
Nesossssss gl12cn34 idrarı biraz fazla koymuş olabilir misin? Yada şansına testte sıkıntı olabilir bence en güzeli adetin bir hafta geçtikten sonra tekrar etmen olur. Ama bu arada yine de tedbirli ol bence ağır kaldırma vs.👍
Lila_- gl12cn34 canım ilk 5 dakikada çıkan sonuç doğrudur bu test durduğu için akmış doğruluk payı olduğunu sanmıyorum ama istersen yinele testi
gl12cn34 Kafam bir kimyasal gebeliğimin bir 2 aylık kalp atışından kaybettim bebeğim var bi süre ar vermiş korunuyordum şimdi 2 aydın istiyorum bi an umutlandım
gl12cn34 Cok teşekkür ederim hepinize durduk yere umutlanmamış oldum biraz daha bekler eğer yine adet olmazsam tekrar test yaparım 😍
Mehtap23 gl12cn34 sabah ilk idrarla yapın ben beş 10 dk sonra iki cizgi olursa sayılmıyor . Testin süresi beş dk . Gebeysen beş dk yı bile bulmuyor hemen iki çizgi oluyor
Mavi34 gl12cn34 1 saat sonraki sonucu dikkate almayın diye yazıyor testlerde. Ilk 5 10 da ikinci çizgi yoksa muhtemelen negatiftir. Adet başlamazsa yarın öbürgün bir daha yaparsiniz