Gyzzzz Merhabalar hanımlar, nasılsınız ? Nasıl gidiyor ? çok merak ediyorum acaba bebeğinizin ilk hareketleri ne zaman duydunuz? Ben 20+5 oldum merak ediyorum daha erken mi diye…
Kiscimn Gyzzzz canim ben 16 hafta dan beri hissettim, şuan 26. Hafta baya tekme atiyor 😄 ama normal zannediyorum, istersiniz doktorunuz sorun
Manolyanis Gyzzzz belkide fark etmiyosundur çnki sanki karnında kelebek uçuyor ben ilk hissettiğimde yerimden zıplamıştım ama elimi koyduğumda hissetmiyordum normal karnımın içinde bişiler kıpırdıyordu 25 haftalıkken elimi koyduğumda ufak ufak pıtpıtlar oluyordu 30 a yaklaştığında ise gözle görülür bir haraket oluyordu 😍
evlatkokusu0806 Gyzzzz ay ne yapıyor acaba ben çok merak ediyorum vuruyor mu bildiğin yoksa hareketinimi hissediyorsun
Gyzzzz Manolyanis ya bilmiyorum bu son zamanlar yorgunum yada büyüdüğü için ağrılarım oldu anlamadım Türkiye’ye tatile geldim. Pazartesi randevum var geri dönüyorum Belçika’ya. İnşallah sıkıntı yoktur 🥺
Manolyanis Gyzzzz burdada bi özel hastanede görünebilirsiniz birde çikolata yiyip biraz yürüyün sonra uzanın ve yanlız olun sadece oraya odaklanın ben evde hep tektim ve sıkıldımda elimi karnıma gezdirir konusur bişiler yapardım bebeğimi hissedince gözlerimi kapatıp hayal kurardım 🥰🥰
Gyzzzz Manolyanis evet oda var kalabalık bir ortamdaydım hiç vaktim olmadı karnımı oksamaya sevmeye hemen uyuyup uyanırdım sağolsun eşim bi masaj yapardı belime falan geceleri çok kötü olunca. Eşim götüreyim dedi ama evde yatınca 2-3 gün iyi geldi sürekli bişeyler yaparken yoruluyorum
Mavi34 Gyzzzz bu günlerde artık hissedersin. Ama ilk zamanlarda öyle hareketliyken felan anlaşılmıyor. Uzanıp elini karnıma koyduğunda belki kıpırtı anlayabilirsin