Dolorex93 Arkadaşlar merhaba bebek makat pozisyonda ve mecburen sezeryan olacağım ve en çok merak ettiğim en çok size ne lazım oldu olmazsa olmazınız ne oldu acaba örneğin mutlaka kahve baş ağrısı olur diye bir tülbent bunun gibi başka ne koyayım unutmak istemiyorum ufak bir şeydir ama o anda lazım olur
Mehtap23 Dolorex93 gecelik koy . Pijamalar tuvalartte rahat olmuyır ve lastikli yeri dikiş yerine geldiği için ağrı yapıyor. Ama elbise tarzı daha rahat oluyır. Kahve su ısıtıcısı ve bisküvi kuru kayısı gibi şeyler al yanına . Birde kayısı suyu falan da alabilirsin yada evden hoşafta yapıp götürebilirsin. Hastanede üzüm kompostosu verdiler ot gibi evde yapılan kesinlikle daha iyi😀 İlk gebelikten tecrübelerim 😀 şimdi herşeye hazırlıklı gidicem👍
Mehtap23 Dolorex93 ayrıca tülbent bende aldım ama aklıma takılan bişey tülbent habire kayıyor ve bone de ben takamamıştım terletiyor diye. Hazır şal bone gibi şeyler var onlardanda bir tane alsammı acaba diyorum 🤔 ikide bir eşarbımla uğraşmam diye düşünüyorum 🤔
Nesossssss Dolorex93 bana su içmek için pipetli bardak lazım olmuştu.tam doğrulanmadığım için ondan içmek rahat olmuştu👍
Dilek58 Dolorex93 kuru kayısı hoşafı yap gitmeden kolay oluyr gaz çıkarması çok çok alma kıyafet ben 24 saat kaldım sadece bir pijama giyindim kızımda iki takım değişti geri kalanları hiç kullamdan eve çıktk ben spinal oldum iki kez hiç baş ağrım faln olmadı kahve faln içmedm almadım yanımada su ısıtıcı almıştm yanıma almasamda olurmuş bir günlüğüne sağlıkla sıhhatle kucağnıza alın inşallah bebişinizi 🌸🤲🏻
teachervera Dolorex93 Hoşaf götür yanında hatta ameliyattan önceki gün iç. Ben bu sayede ne gaz ne tuvalet sorunu yaşamadım
YuvarlanamayanPandaa Dolorex93 yelek ve havlu çünkü acayıp şekilde üşüyorsun artı boynun üşüyor benım boynum tutulmuştu karşımda ufo yandıgı halde
Kuzusunannesi Dolorex93 elbise gecelik kesinlikle o olsun yeter pijama çok rahatsız ediyor acıtıyo ama elbise çok rahat oluyor
Yamanne Normal listenin dışında olmazsa olmazlarım 👉🏻kalın çorap , sırtı örtecek hırka gibi giyim , rahat giyilen terlik , emzirme için önü açılan genişçe gecelik, rahat ettirecek hasta bezi (depend)