xelifgulxx 12 den sonra 38+6 olucam ne gelen var ne giden valla bel ağrıları öldürüyor açılma için tavsiyeniz varmı kızlar
Mom8237 xelifgulxx canım bel ağrın nasıl devamlı mı arada mı vuruyor 39+0ım benim de sabahtan beri bel ağrım var sırtıma yayıldı son saatlerde senin de aynı mı
Esraberr xelifgulxx bu arada 38+6 yım 39 olcam 12 den sonra bende hiçbir belirti yok açılma sancı bel ağrısı nişan sanırım 40 lari gorcem
Emelg xelifgulxx erkek canm amin inşAllah. Kızımıda 39 4 de doğurdu sırt ağrılarım 10 gün önce başladı sancım sırtımdan vurmustu sora lekelenmeyle gittim doğurdum. Bu sefer açılmam da yok kızımda 35 haftada açılma vardı
xelifgulxx Emelg bende ilk hamileliğimde kızım da 37+5 de suyum gelmişti bu hamileliğim daha ağır geçiyor bekliyorum ama gelen giden yok 🤗 cinsiyette belli değil
Emelg xelifgulxx aa göstermedimi bende 20 haftadan sonra öğrendim kesin falan demediler soradan kesin dediler. Valla sırt aprısı vajinaya baskı çok ama ytık yok. Cinsiyeti baya sakladı yüzünü açmadı hiç renkli us de sırlarla dolu o zaman bebişler
xelifgulxx Emelg aynen göstermedi önce ters duruyordu bağdaş kurmuş şekilde olunca kız dediler sonra gittim erkek dediler öyle kaldı en son da erkeğe benzettim dedi ama kesin birşey söyleyen hiç olmadı bakalım sağlıklı sıhhatli doğsun da
Esraberr xelifgulxx öğrenmeden nasıl duruyorsunuz :) öğrenene kadar giderdim farklı doktorlara hazırlık falan nasıl yaptınız
xelifgulxx Esraberr valla her ay kontrole gittim emin olmak için farklı farklı doktorlara gittim özele de aynı şekilde ama bebek göstermek istemedi galiba 🤗
Esraberr xelifgulxx Hmm tam bi sürpriz bebek desenize ☺️ Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize son haftalar her gün bugün gelir diye beklemekten sıkıldım :/